Ezek a foglalkozások csak szerintem arra jók, hogy lehúzzák a szülőket pénzbelileg, és a gyerek semmivel sem jut előbbre?
helen doron egy baromság,kimutaták már h ennyi idősen teljesen felesleges a nyelvtanulás,akkor van csak értelme ha az egyik szülő folyamatosan csak egy adott nyelven beszél a gyerekkel. babaúszás: lehet finnyás vagyok,de abba belemeríteni egy babát ahol az anyukák-apukák áztatják a lábukat egyebüket.. mondjuk én e miatt strandra sem viszem őket csak természetes víz jöhet szóba
amit hasznosnak tartok az a mozgásfejlseztő,kerekítő,dúdoló stb foglalkozások,de azt sem nyakra főre,max egyszerre 1-t
na a babúszás undorító szerintem:felnőttek együtt a medencében pár hónapos csecsemőkkel,és megy az össznépi pancsolás,bármit el lehetne kapni
Helen Doronnak akkor van értelme,ha az egyik szülő angolul is beszél
A Helen Doron nem heti 1-2 óra...
hanem napi illetve ahogy kitudod fizetni.
hozzám és az öcsémhez is egy angolul beszélő diák járt pici koromtól kezdve, köszönöm szépen jól elboldogulok az angollal, pedig csak napi 3 órát gügyögött velem...
szóval csak szerinted:) szerintem nem lehúzás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!