Érdemes a mai világban felmondani egy kiemelten jól fizető, "nyugdíjas" állást, ha nem tetszik, rettentően unom és ez kiakaszt és mást csinálnék szívesebben?
Figyelt kérdés
Nyilván elég kockázatos dolog, de megéri-e, ha tulképp vegetálok a munkahelyemen (és mivel a legtöbb időmet elveszi, az életemben is)?2012. aug. 26. 23:08
1/14 anonim válasza:
Üdv!
Megtudhatnám, hogy mivel foglalkozol a jelenlegi munkakörben?
2/14 anonim válasza:
Ezt neked kell eldöntened : többet ér neked a szabadság, mint a biztos pénz?...
Ha nekem egy jól fizető, ám unalmas munkám lenne, akkor minden erőmmel keresnék egy számomra érdekes és jól fizető munkahelyet és csak akkor mondanék fel a régi munkahelyen, ha már biztos az új!
De ha milliárdos szüleid vannak, akik eltartanak munkahely nélkül is, akkor ne gondolkozz : MONDJ FEL!
3/14 anonim válasza:
Csak ha van másik jól fizető állásom. Talán egy kis szabi segítene.
4/14 anonim válasza:
Én megtettem és nem bántam meg, mert amíg azt csináltam, addig minden reggel úgy éreztem felesleges élni...
5/14 anonim válasza:
Nem tudom mennyi idődet veszi el, de segíthet, ha találsz magadnak valami hobbit. Főleg valami sportra gondoltam, stresszűzésnek pl. futás, edzés, harcművészet stb..
6/14 anonim válasza:
Szerintem túl rövid az élet ahhoz, hogy olyat csináljunk, amit nem szeretnénk. Főleg, ha van választási lehetőségünk.
Én a helyedben biztos belevágnék az új dologba, csak arra figyelj, hogy okosan csináld. Szóval később is meg tudj élni.
Aki nem kockáztat, az nem nyer. Sok sikert! :)
7/14 anonim válasza:
Szia! Milyen szektorban dolgozol? - csak kíváncsiságból. Ha nem tetszik szerintem sürgősen keress mást!
8/14 anonim válasza:
Szerintem is mondj fel,mert egyszer élünk!De hol is van az a munkahely?Én szívesen átvállalnám helyetted azt a "szörnyű" melót:)
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából nem számítottam ennyire egyöntetű "mondj fel" válaszokra, csak az óvatossági szintben van különbség. Eléggé erősödik is bennem ez a felmondás. Egyébként Brüsszelben vagyok fordító, egészségtelen irodakukac munka és elcsattan tőle az agyam, pláne a haszontalanságától.
2012. aug. 27. 21:37
10/14 anonim válasza:
Szia! Esetleg megmondanád,hogy oda hogy jutottál ki? Mivel nekem is megfordult a fejemben -bár tényleg unalmas ez a fajta munka- ez pont olyan "molyoknak" való, mint amilyen én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!