Megtehetem, hogy nem fizetem ki a bébiszitteremet, miután kirúgtam?
Igen, be tud köpni a NAV-nál, hogy nem jelentetted be háztartási alkalmazottként, és akkor szívsz, mint a torkosborz. Hidd el, jóval olcsóbban megúszod, ha kifizeted, ami jár neki.
Egyébként én nagyon ellene vagyok a feljelentősdinek, de egy ennyire gerinctelen embert, mint te, én sem sajnálnék. Mi az, hogy azért nem fizetsz, mert már mindegy, milyen véleménnyel van rólad? Én még ilyet nem is hallottam. Hol nevelkedtél te fel? Putriban?
Neked hogy esne hogy a munkádért csak azért nem kapsz fizetséget mert nem vagy már szimpi a főnöknek, kiestél a pixisből???
Mégis hogy gondoltad ezt?
Igen, feljelenthet! És nagyon remélem, ha nem fizeted ki, meg is fogja tenni! És azt is nagyon remélem elterjeszti rólad az egész környéken milyen ember vagy.
Mégis ki fog ekkor égni a szégyentől???? Gondolkozzál!
Amilyen mértékkel mérsz, olyannal kapod vissza.
Amit nem kívánsz magadnak, te se tedd embertársadnak/felebarátodnak.
A mit akartok azért, hogy az emberek ti veletek cselekedjenek, mindazt ti is úgy cselekedjétek azokkal; mert ez a törvény és a próféták. (Mt. 7,12)
És a mint akarjátok, hogy az emberek veletek cselekedjenek, ti is aképen cselekedjetek azokkal. (Lk. 6,31)
Undorító gerinctelen dolog nem kifizetni valakit, csak azért, mert tanulni akar.
Keress idősebbet, aki nem tanul!
Isten ments egy ilyen munkaadótól mint te vagy. Remélem egyszer kerülsz olyan helyzetbe, hogy neked kell majd dolgozni, másnak megfelelni, és elviselni a főnököd gonoszságát veled szembe, és neked várni azt amit most te akarsz azzal a szerencsétlen lánnyal. Várni a fizetést.
Te nem véletlen egy politikus feleség vagy? A hozzáállás nagyon hasonló!
Amit már ledolgozott, azért jár neki a pénz, gerinctelen dolog lenne nem kifizetni.
Ezzel együtt azért a bébiszitterért sem tenném tűzbe a kezemet. Ahhoz, hogy most szeptembertől tanulhasson, már februárban le kellett adni a jelentkezést, vagyis nagy valószínűséggel nagyon is jól tudta, hogy nem fog egy évig maradni, csak mindenáron munkát akart a nyárra, ezért hallgatta el, hogy ősztől tanulni megy. Szóval a helyedben kicsit megleckéztetném, mondjuk higgye azt rövid ideig, hogy nem kapja meg a pénzét, de utána odaadnám az utolsó fillérig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!