Pályakezdőként hogy érdemes munkát keresni?
Figyelt kérdés
1 éve keresek munkát, de alig jeleznek vissza. Elsősorban pl a profession oldalon jelentkezem, de ha látom kiírva egy boltban hogy "eladót felveszünk" beadom a papírom, vagy néhány ismerősnek is odaadtam, házaltam is cégekhez személyesen/telefonon/emailen keresztül. De vagy semmit sem válaszolnak, vagy azt hogy nincs munka, vagy hogy "nem látjuk hogy hol volt az előző munkahelye" ami ugye nincs. Hogy érdemes? 23 éves vagyok.2012. aug. 21. 11:35
11/15 anonim válasza:
Igen, az igaz, hogy alig van állás, és pont ezért van hátrányban a pályakezdő, mert amíg találnak tapasztaltat, nem akarnak a kezdővel foglalkozni. Keress egy jó fejvadászt, aki hajlandó foglalkozni veled, segít átírni az önéletrajzod, betanít az állásinterjúra, beajánl a céghez. És az is fontos, hogy a hirdetés megjelenése napján ugorj rá azonnal, mert való igaz, hogy az első 5-öt behívják, a többivel már nem is foglalkoznak.
12/15 anonim válasza:
Utolsónak: a fejvadász NEM a munkakeresőnek segít állást találni, neki a feladata a meghirdetett pozícióra a CÉGnek megfelelő embert találni.Mert ez után kap lóvét.Ő a megbízó CÉGnek dolgozik, nem az álláskereső embernek, vili?
13/15 anonim válasza:
Magyarországon két pozíció nyújt/fog nyújtani "biztos" megélhetést:
- szociális gondozó
- biztonsági őr
14/15 anonim válasza:
Lol, 2 évig voltam szociális gondozó fogyiknál. Ha szerencséd van, pesten 60-80at, diplomával max 120at lehet keresni. Nemhogy megélni nem lehet belőle, de az ember azt se tudja ki a betegebb az ápoltak vagy a kollégák, és emellé a legkeményebb melóhelyi pletykaklub és a meló is undorító. Szó szerint bolondokháza.
15/15 anonim válasza:
Remélem, látod, hogy a biztos szót idézőjelbe tettem, igaz? Tudod dekódolni, hogy ezalatt mire gondoltam?
Összesen annyit állítottam, hogy ilyen állások a következő évtizedekben nyitottak lesznek itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!