Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tegyek? Kirúghatnak? Pár...

Mit tegyek? Kirúghatnak? Pár perccel tovább maradtam szüneten, jött a főnök, h húzzak be, miattam állunk.

Figyelt kérdés
Próbaidőn vagyok egy gyárban.nektek milyen eseteitek voltak amikor nem rúgtak ki de hibáztatok?ideges vagyok.
2012. aug. 12. 15:04
1 2
 11/16 nevem-senki ***** válasza:
Ugye nem a Hankook-ban dolgozol? :)
2012. aug. 12. 17:53
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem,ebben a városban nincs ilyen gyár.
2012. aug. 12. 18:24
 13/16 nevem-senki ***** válasza:
100%

Kapd össze magad, mert a rosszat könnyebben megjegyzik. Ha van elèg vér a pucádban, akkor menj oda a főnöködhöz ès mond azt: Főnök, legutóbb hibáztam, nem tartottam szem előtt a szünet vègét. A jövőben jobban fogok erre figyelni.

Nagyra értèkelik, ha valaki őszinte ès nem mentegeti magát.

Remélem, h sikerül kiköszörülnöd a csorbát, hiszen tudod, h 100 màsik azonnal ugrik a helyedre.

Sok sikert!

2012. aug. 12. 19:30
 14/16 anonim ***** válasza:

Azt senki sem jegyzi meg, hogy beértél kezdésre.

De azt mindenki, ha miattad áll a gépezet...

2012. aug. 12. 21:26
 15/16 anonim ***** válasza:
ne foglalkozzál vele. én mindig elkéstem a munkahelyemről, és mindig is szólt érte a főnök de hát kit érdekel, ebédidőben is 10 perccel tovább szoktam maradni, akkor is szólt de nem nagyon foglalkoztam vele. naponta 10x kimentünk kávézni, cigizni nem lényeg. sőt volt olyan is volt több munkát elrontottam, mind selejt lett és úgyis elküldtünk más cégnek. igazából leszartam az egészet, ha kiakarnak rúgni akkor kirúgnak ,nem számít.ez a első munkahelyed?
2012. aug. 12. 21:44
 16/16 A kérdező kommentje:
Első,de 4 évet lehúztam diákként.
2012. aug. 13. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!