Mit tegyek? Kirúghatnak? Pár perccel tovább maradtam szüneten, jött a főnök, h húzzak be, miattam állunk.
Figyelt kérdés
Próbaidőn vagyok egy gyárban.nektek milyen eseteitek voltak amikor nem rúgtak ki de hibáztatok?ideges vagyok.2012. aug. 12. 15:04
2/16 anonim válasza:
Az alkalmazottakra ervenyes szabalyzatban (amit el kellett olvass es alairj, mikor felvettek) le kell legyen irva, hogy miert milyen bunteteseket kaphatsz.
A legtobb helyrol nem rugnak ki "csak ugy". Kis dolgokert altalaban szobeli vagy irasbeli megrovast kapsz, nagyobb hibakert ideiglenes fizetes levonast vagy visszaleptetest kapsz. Ahhoz, hogy kirugjanak, eleg sokat kell hibazz.
3/16 A kérdező kommentje:
Tegnap történt.
2012. aug. 12. 15:12
4/16 nevem-senki válasza:
Írásbelit kaphattál volna, de már nem fogsz. Viszont valószínű, h a próbaidő leteltével simán azt fogják mondani, h köszönik szépen, de ennyi elég volt a munkádból.
5/16 anonim válasza:
Ha próbaidőn vagy, akkor egyszerűen fel sem vesznek, nem kirúgnak. Minden részletezés nélkül mondhatják, hogy nem vagy alkalmas, nem feltétlenül emiatt. Bár gyárban még a legjobb alkalmazottakat is ki szokták rakni, olcsóbb újat felvenni rövid időre.
6/16 A kérdező kommentje:
De felvettek 6 hónapra,3 hónap a próba.6 hónap után hosszabbítanak egy évet aztán határozatlan.
2012. aug. 12. 15:31
7/16 anonim válasza:
Többet ne késs, figyelj oda, tedd jóvá a hibát, ennyi.
8/16 anonim válasza:
#5: a próbaidő is a munkaviszony része. Addig próbaidő sincs, amíg nincs aláírt munkaszerződés.
(tudom, hogy sok tetű munkaadó nem így csinálja, de attól az még törvénytelen.)
9/16 nevem-senki válasza:
Persze, h felvettek. 6 hónapos, határozott idejű m.szerződést kaptál, 3 hónap próbaidővel. Nem akarlak elkeseríteni,de valszeg. nem kell maradnod a próbaidő után. Ilyet nem lehet csinálni. Gondolkozz a munkaadó fejével. Ha most hosszabb szüneteket csinálsz, akkor mi lesz akkor, ha már határozatlan a szerződésed?
10/16 A kérdező kommentje:
2.hónapom elején járok,eddig mindig én értem be elsőnek amúgy.kisebb hibáim voltak,mert nem tudtam megtanulni egyszerre mindent
2012. aug. 12. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!