Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Komplikált kérdés? Mit tegyek...

Komplikált kérdés? Mit tegyek ha kihagytam az önletrajzomból, egy multinál azt, hogy 2-3 éve már dolgoztam, ott, és ennek ellenére ismét behívtak interjúra?

Figyelt kérdés

Más céget írtam be arra az időszakra, mit mondjak ha megkérdezik?

Mit mondjak ha megismernek a régiek?

Igazából elküldött az akkori főnök mert már az elején nem voltam neki szimpatikus annak ellenére, hogy szerintem jól dolgoztam ezt bizonyítja a teljesítmény prémium is amit ő adott nekem, és a csapat többi tagjának is, de állítólag már nincs ott azona részlegen, és a HR es is egy másik nő!

Holnap kell mennem tesztet írni!

Mentőötlete van valakinek egy ilyen szitu kimagyarázására?

2012. aug. 8. 23:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem nem lenne pofám letagadni hogy valójában ott dolgoztam náluk, bár - már megbocsáss- elég béna dolog így beadni a cv-t éppen erre a helyre:D

Hogy a bánatba nem figyeltél erre oda? Ennyi munkahelyed tán azért mégsem volt, hogy ez az "apróság" kiment a fejedből, amikor beküldted nekik a jelentkezésedet?:)

Na szóval én úgy tálalnám, hogy elmondanám hogy már dolgoztam ott korábban ( = tapasztalat, üzleti kultúra és rendszerek ismerete!!) és most, hogy máshol is szereztél tapasztalatot, szeretnéd ezt a tudást a továbbiakban náluk kamatoztatni, mivel ez a cég álmaid netovábbja, és életed célja hogy felvirágoztasd.

Ja, és hogy az önéletrajzban nem ez van?

Basszus: ez csak egy apró kis adminisztrációs hiba, nincs jelentősége, különben is mondani kell legalább 1 rossz tulajdonságot, és hát a te gyengéd a papírmunka, mert te igazából dolgozni szeretsz:DDDD

2012. aug. 9. 20:47
 2/3 A kérdező kommentje:

Taktikai okai voltak, hogy kihagytam, mert nem tudtam igazából hogy mi miatt küldtek el, határozott munkaidejű volt amit nem hosszabbítottak, mert ez a döntés született, konkrét indoklás nem volt.

De már lényegtelen a dolog, ma voltam tesztet írni iszonyatosan megnehezedett a felvételi eljárás..

5 en indítottunk egy tárgyalóba az első teszt csak nekem sikerült, a többieket haza is küldték, a második teszten ami igazából a szakmai készségeket mérte meg én is elvéreztem.

Régebben egy tesztben benne volt minden, most meg volt egy 58 kérdéses személyiség teszt amire egy óra volt, és egy 38 kérdéses szakmai amit 50 perc alatt kellett megoldani benne numerikus, logikai, szövegértési, absztrakt formai, és műszaki problémamegoldó készségeket mérő modulokkal.

Nagyon elszállt a hely, ide már úgylátszik csak agysebészeket vesznek fel...

Már nem is bánom, hogy nem jutottam be, nem lett volna jó már, és egyedül a biztonságiőr volt a régi, egy ismerőssel sem futottam össze, de még a kocsijukat se láttam ott..

2012. aug. 9. 22:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Aktiv allaskereso vagyok en is...

Ez a szomoru, hogy ilyen burokratikus baromsagokat vezettek be mikor az ember "DOLGOZNI" akar... nem szorakozasbol megy akarhova...raadasul dolgoztal is mar ott, en sem tagadtam volna le, foleg ha multi, az oneletrajzot ki lehetett volna dumalni. Egyebkent megkerdezhetem, hogy melyik multi ez?

2012. aug. 10. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!