Állásinterjún ha évek óta nincs munkátok, mit mondotok, mit csináltatok mikor nem volt munkátok?
Nincs állásom 3 éve és állásinterjún mindig azt kérdezik, mit csinálok azóta. Diplomás vagyok.
Tanfolyamot nem tudok elvégezni, mert több százezerbe kerülne, azaz képezni nem tudom magam. A házimunkát elvégzem azaz főzökm mosok,vasalok,takarítok,padlót súrolom, ablakot pucolom stb.,és járom a munkaügyi központot, de minek. Továbbá adom be a pályázataimat.
16. vagyok.
1 hónap alatt akkor lehet valakit felkészíteni nyelvvizsgára, ha a nyelvet már megfelelő szinten tudja, és csak a típusfeladatokat kell gyakorolni. Ahhoz elég egy hónap, ha tényleg napi szinten foglalkozik vele.
Köszönöm 16. hozzászóló.
Én is így gondolom, hogy kell a megfelelő szint, de én olyanokba futottam bele, hogy a szenvedőt sem tudta használni, sőt még a szókincse is eléggé szegényes volt, mármint a középfokhoz.Na így 1 hónap alatt középfokú nyelvvizsga!!!????? Plusz még a feladott leckét sem csinálta meg, nemhogy minden nap angolozzon!!!!
Hozzám jár egy fiú angolból, aki középfokúra menne idén ősszel, de nemhogy a szókincs, nyelvtan probléma neki, de ha eléteszek egy képet (bmilyet), arról magyarul se tud 2 mondatot mondani. Ez a szomorú. Nem tud magyarul se leírni egy szobát, pedig ez már alapfokon is követelmény. Emellett lusta is.
A kérdésedre a válasz: igen, magántanítványok, ha ez se elég, akkor hazudd be, hogy a rokonság magánvállalkozásában segédkeztél (találj ki vmit: butik, beszerzés, eladás ilyesmi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!