Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy illik átadni a névjegyet...

Hogy illik átadni a névjegyet állásinterjún?

Figyelt kérdés
Jövő héten megyek állásinterjúra, és arra gondoltam, hogy a beszélgetésünk kezdetén, úgymond "bevágódom" az interjúztatónál, és odaadom neki a névjegyemet. Állásinterjún még sosem adtam át. Mikor illik? Elején? Amikor találkozunk? Vagy a végén amikor mondják, hogy majd értesítenek? És ami a legjobban érdekel: milyen kísérőszöveggel? "szeretném átadni a névjegyem" ?
2012. aug. 1. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kell névjegy, hiszen minden adatodat tartalmazza az önéletrajz. Csak elhagynák. Nem illik ilyet. Ha illene, és előnyös lenne, mondanák a karrierfelkészítésen, de nem mondják.
2012. aug. 1. 19:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Tárgyalástechnikát tanultam, az állásinterjú elején, bemutatkozáskor célszerű átnyújtani a névjegykártyát, pl. Jó napot kívánok, XY vagyok, átadom a névjegykártyámat/ adnék egy névjegykártyát...
2012. aug. 1. 19:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Na most akkor illik vagy nem illik?
2012. aug. 1. 19:20
 4/5 anonim ***** válasza:
az első jól mondja. az önéletrajzodon minden rajta van. felesleges.
2012. aug. 1. 21:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, attól is függ, hogy hova, milyen munkakörbe jelentkezel.

Névjegyet én inkább vagy vezetői- vagy valami felelősségteljes/hivatalos/kosztümös-öltönyös pozíció esetén adnék ( ahol a névjegy átadása elvárás a munkakör betöltése esetén is).

Egyéb esetben ( nem megbántva senkit, de pl. egy tesco árufeltöltő munka esetében) kissé furán - rosszabb esetben negatívan- venné ki magát.

2012. aug. 2. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!