12 éves fiú vagyok, de előre tudni szeretném, hogy melyik munka az amiért nagyon sokat fizetnek?
Figyelt kérdés
Én például Programozó szeretnék lenni,én úgy tudom hogy az egy elég érdekes és jó szakma. Ti mit gondoltok?És köszönöm nem kérek ökörségeket.Előre is köszönöm2012. júl. 12. 21:11
11/12 anonim válasza:
Én már láttam pár nagyon frusztrált közalkalmazott jogászt...nekik nem sok jut, állandóan panaszkodnak.
A pénzügyi szféra nem rossz, bár csak egy szűk rétegnek nyújt valóban jó megélhetést.
12/12 anonim válasza:
Jelenleg elég sokat bújom az álláshirdetéseket, és szinte nincs olyan hét, amikor valami informatikai álláshirdetésbe ne botlanék bele (ilyen-olyan programozó, alkalmazás támogató/fejlesztő, rendszergazda, stb.). Ezen kívül igen keresettek pl. a villamosmérnökök, cnc-gépkezelők, asztalosok, ácsok. De valóban nem lehet 10 évre előre megjósolni, akkor mit fognak keresni. Szerintem a programozás egy nagyon jó szakterület, egyik ismerősöm már az egyetemi tanulmányai alapján állásajánlatot kapott egy helyi, nagy cégnél, amelyik előszeretettel vadászik ígéretes programozó-tanoncokra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!