Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hosztesz munka? Szex nélkül?...

Hosztesz munka? Szex nélkül? Mennyit fizetnek érte?

Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 12:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez elég változó, de kb. 600ft/óra lehet az átlag. Attól függ hol alkalmaznak. Általában előre fizettetnek is veled regisztrációs díjat... aztán meg kapsz munkát, csak épp lehet hogy csak félévente egyszer, mert rengeteg a jelentkező.
2011. dec. 1. 12:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy van e ilyen. Én elmentem egy olyan hosztesz munkára, amit ismerősöm ajánlott, tehát meg voltam róla győződve, hogy nincs semmi "plusz" dolog mögötte. Majd jöttek az ilyen-olyan megjegyzések hátulról, stb. Amikor konkrétan nemet mondtam, akkor a főnök kiakadt, hogy ugyan mit hittem? Minden hosztesz munka ilyen, mit vagyok meglepődve?
2011. dec. 1. 12:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség. A legtöbb hostess munka arról szól, hogy odaállítanak valahová és el kell adnod vmit. A pénzt ez után kapod (tehát teljesítménybéres). 1szer próbáltam ki, 2500 forintot kerestem 6 óra alatt. Többet nem mentem...

Ha bírod a rengeteg ácsorgást, tudsz jópofizni és kedves lenni 6 óra után is és nem számít, hogy sz.rt se kapsz érte, akkor neked találták ki.

22/L

2011. dec. 1. 12:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok. Én is először bevásárló központokban dolgoztam. Pár hónap után jöttek elő ezek a dolgok. Konkrétan soha nem mondták ki, csak annyit fűztek hozzá, hogy így meg úgy több pénzhez juthatok. És amikor megkértem, hogy mondják el konkrétan mit takar ez a több pénz, akkor derült ki mit is akarnak. Nem azt mondom, hogy minden hosztesz cégnél ez van. Csak én fogtam így mellé. Úgyhogy én soha többet.
2011. dec. 1. 12:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nettó 600-1000Ft/óra - Székesfehérváron.
2011. dec. 1. 12:29
 6/6 anonim ***** válasza:
94%
Rúdtánc rúd nélkül?
2011. dec. 5. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!