Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 12 éves fiú vagyok, de előre...

12 éves fiú vagyok, de előre tudni szeretném, hogy melyik munka az amiért nagyon sokat fizetnek?

Figyelt kérdés
Én például Programozó szeretnék lenni,én úgy tudom hogy az egy elég érdekes és jó szakma. Ti mit gondoltok?És köszönöm nem kérek ökörségeket.Előre is köszönöm

2012. júl. 12. 21:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Osztán a matekot szereted...? Programoztál már valamit?
2012. júl. 12. 21:19
 2/12 anonim ***** válasza:
A programozokat megfizetik, es igazabol munkakeresesnel a tapasztalat sem szamit, inkabb a referenciaid nezik. Tehat ha van egy diplomad nagy esellyel el tudsz majd helyezkedni vele.
2012. júl. 12. 22:14
 3/12 anonim ***** válasza:
Programozáshoz véna kell, már mint a nagyon jó programozókhoz. Ellenben nagyon sok mezei programozó van, aki tud is valamit (egyedi, kreatív, saját maga megtudja oldani a problémát, nem ijeszti meg valami, mert nem "papírforma" szerint van) abból kevés, vagyis kevesebb jóval a mezei programozóknál. A jó programozók általában már akkor is (fiatalon) programoznak (kis dolgokat) amikor még azt sem tudja mi az, szeretne a dolgok mögé látni. Nekem egy ismerősöm ilyen, már 10-12 évesen programozott pedig azt sem tudta mi az, most külföldi cégek keresik és utazik jobbra balra és jól keres vele nagyon.
2012. júl. 12. 22:22
 4/12 kovpet ***** válasza:

12 éves vagy, még minimum 10 évig nem dolgozol.

Na most azt, hogy 10 év múlva mi lesz, senki nem tudja megjósolni.

Az alapokat tanuld meg jól, arra mindig tudsz majd építkezni.

2012. júl. 12. 23:07
 5/12 anonim válasza:
Ne akarj kocka lenni! És 0-24-ben a gép előtt görnyedni. Bőven elég lesz annyi gépezés, ha munka után hazamész és kicsit netezel.
2012. júl. 13. 00:36
 6/12 anonim ***** válasza:

A programozás - a tévhittel ellentétben - nem azt jelenti, hogy napi nyolc órában vered a billentyűzetet, mint az őrült.

Én egy olyan munkahelyen dolgozom, ahol programozók is vannak, és látom, hogy sokat gondolkodnak, ábrákat rajzolnak táblákra, folyamatokon agyalnak.

Azt is tudom, hogy jól keresnek (kb. 5 év tapasztalattal minimum 500ezer bruttó + egyéb juttások).

Ha van érzéked a matekhoz, jó a logikád, legyél programozó, ennek van jövője, egyre több dolog az interneten keresztül történik, az információs technológia robbanásszerűen fejlődik.

Vagy ha nem informatikus, legyél műszaki mérnök vagy esetleg orvos (bár az orvosok kezdetben nem sokat keresnek...).

Ahova ne menj: kommunikáció szak, média szak, bölcsész szakok, jogász (hacsak nincsenek jogász felmenőid...),ill az idegenforgalmi és szálloda szakon végzettek is rengetegen vannak már...

2012. júl. 13. 10:13
 7/12 kovpet ***** válasza:

Igen, most az van amit DrZéBé mond, de 10 év múlva a nukleáris télben lehet, hogy nem lesz áram sem. :)

Az orvosok nem kezdetben nem keresnek sokat, hanem később sem. OK, most a hálapénz csúfnevű zsarolást ne számítsuk ide. Jelenleg és kis hazánkban. Aztán később ki tudja.

Ismered a viccet, gondolom: az optimista angolul tanul. A pesszimista kínaiul. A realista meg lőni.

2012. júl. 13. 10:24
 8/12 anonim ***** válasza:
Persze, az is lehet, hogy az emberiség megszűnik létezni 10 éven belül vagy csak Európa semmisül meg, de azért legyünk egy kicsit optimistábbak :)
2012. júl. 13. 10:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet pénzügyi világban is gondolkodni. És a jogban is. (Őszintén: persze, állítólag jogász túlképzés van. De ki látott már élőben szegény, nélkülöző jogászt? Én még nem...)
2012. júl. 13. 10:51
 10/12 kovpet ***** válasza:
A jogászok az első pár évben fizetnek hogy dolgozhassanak.
2012. júl. 13. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!