Szeretnék érdeklődni, hogy dolgozott-e már valaki a Disney Movie Klub Hungary-nek, mint bedolgozó? Valós munka? Fizetnek? Köszönöm: M.
Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 08:25
1/10 anonim válasza:
Kérnek bármilyen képzettséget vagy tapasztalatot? Ha nem, kamu.
Van felvételi korlát, vagy bárkit felvesznek, aki jelentkezik? Ha igen, akkor kamu.
Kell fizetned előre valamit? Ha igen, kamu.
3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a link-et, ezek után tudom már, hogy sajnos kamu az egész!!!!
2012. jan. 8. 08:28
4/10 anonim válasza:
Én is azt hittem találok melót, de mondom azért ellenőrzöm!
Nagyon köszönöm nektek, hogy spóroltatok nekem 1700 Ft-ot.
5/10 anonim válasza:
Nekem akkor vált gyanússá, amikor megláttam, hogy az "Ezt az apróhirdetést összesen ennyien látták:" rovat után egy 10 ezer feletti szám volt...
6/10 anonim válasza:
a hirdető: Bottka Dezső, lakcím: Komló, Cserma u. 4. 1. em. 6.
Ő egy egyéni vállalkozó, az adatok a Cégnyilvántartóból származnak.
Postázási munkát hirdetett még 2011 júniusában, hasonló szöveggel. Persze a befizetett "adatlekérési díj" befizetése után semmi se történt, a honlapjuk se működik már azóta: worldworks.8x.hu
7/10 anonim válasza:
Szia! Én bedőltem nekik,s fizettem is. Ma voltam a rendőrségen.Köszönöm a linket,megnézem. Sőt ha nem gond akkor a rendőr urnak is megmutatom:)
9/10 anonim válasza:
TEssék egy újabb Bottka, ha a rendőrbácsinak kell :))))
10/10 anonim válasza:
Szoval tenyleg csalo ez a botka ,ur, ). A napokban futottam bele a honlapjaba. Ami gyanus volt: a mailcimere nem lehet irni.. irodaja nincs vezetekes teloval.. a mobilt kinyomja ha hivom,vagy nem veszi fel.. sms-re szinten nuku valasz.. plusz pf.cime van Godollon.. ez mar mind csalora utal. Hat kutakodtam utana a google-n,ami bizony mar sokszor bizonyult a baratomnak,es mit ad Isten, Komlon lakik..nyilvan maganrepulovel ingazik Godollore D.Az biztos hogy minden forumon terjeszteni fogom hogy csalo! De a honlapjat nem lehet bejelenteni valahol hogy toroljek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!