Ilyen esetben mi az illendő?
Egy hónapja jelentkeztem egy külföldi állásra, nemrég írtak egy e-mailt, hogy mikor hívhatnak fel ez ügyben.
Megadtam néhány órás időintervallumokat, amikor hívhatnak, többek között a ma délutánt. Viszont megfájdult a fogam, úgyhogy most galoppozok a fogorvoshoz nemsokára. Értelemszerűen néhány órán át nem fogok tudni telefonálni.
Ha netán ezidő alatt hívnának, mit tudok tenni? Visszahívom később én, elnézést kérek és ennyi?
Csak azért bizonytalanodtam el, mert ugye én adtam meg, hogy 11.00-16.00 között, másik nap szintén így.
Mindegy, csak megértik, hogy a számban turkáltak, utána meg le volt bénulva a szám az érzéstelenítőtől :)
Nagyon fáj, feldagadt, nem tudom halogatni, plusz dekoncentrált is vagyok a fájdalomtól.
A néhány órát azért mondtam, mert ilyen esetben körbeszúrják a fogat és attól lezsibbad a fél fejem.
Sajnos fél éve jártam már így, akkor húzni is kellett gyulladás miatt (félek, hogy most is ez lesz). Utána egyrészt kába voltam a gyógyszerektől, illetve az ajkaim is elzsibbadtak, úgy beszéltem, mint egy retardált.
Ha előtte hívnak, akkor jó, ha közben-utána, akkor nem tudom felvenni.
Ha szerencsém van, akkor nem is ma hívnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!