Mi az illendő ebben az esetben?
Hugomék középsulis osztályának "bálja" lesz, ők a szervezők,rendezők.
tizen fogunk egy asztalnál ülni, a családom és 2 osztálytársnőjük, + a 2 anyuka.
ILYENKOR illik felkérnem a 2 osztálytársnőt és az anyukákat is?
F/22
Szerintem nem feltétlenül kell mindenkit táncba vinned. Csak ha azt akarod, hogy eldobják az agyukat tőled.
De egyébként abban az esetben egyezek a virággal, (különböző korosztálynak különböző virág: anyukáknak valami, a fiatal hölgyeknek rózsa, pl. fehér.), anyukáddal 1 tánc, huginak egy tánc, mert mégiscsak rokonok vagytok, aztán körben a többivel 1-1et, de akit kiszemeltél esetleg magadnak, ne utóljára hagyd. Hanem középre, és szólj neki, hogy később még rengeteget szeretnél majd vele táncolni. Szerintem.
FromOz!
Te mi a fäszról beszélsz?:D:D rózsát?:D hát téged igen megsütött a napXD ekkora baromságot:D hát most jót nevettem...
Utolso!
Dol beloled az intelligencia. Othon nem tanitottak meg, vagy suliban epp akkor logtal?
Kerdezot legalabb erdekli, hogy ilyen esetben mi a korrekt etikett. Kar volt szolnod, hulyeseget buffogtel megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!