Állásinterjúval kapcsolatos kérdés?
1. Milyen ruhába menjek,hogy ne legyek túlöltözve,de csövesnek se tartsanak?:D (wellness-szalon)
2. Ha megkérdezik mennyi fizetésre gondoltam ,olyan 90-100K nettóban az reális mondjuk ha heti 40 órát kell dolgoznom,pályakezdőként,de a szakmámban?
3. és még egy utolsó kérdés (tudom nagyon gáz vagyok) 100ezer netto az mennyi bruttóban?
Köszi előre is!:D
Érdekes, én akárhány állásinterjún voltam, mindenhol bemondtam a nettót, és azt mondta a főnök, hogy neki ne ezt mondjam, ő nem könyvelő. Ő azt az összeget akarja hallani, amibe én neki kerülök. Ez esetben érdemes még a start-kártyának is utánajárni, akkor kap járulékkedvezményt, kis cégek ezt szokták szeretni (multit nem érdekli.)
Nettó 100 forint egy kezdőnek sok. A kötelező bérminimum 108.000 Bruttó. Ami azt jelenti, hogy egy szakképzett embernek minimum ennyi pénzt kell kifizetni. És általában a kis magyar vállalkozók ennél többet nem is hajlandók adni. Legalábbis vidéken, Pesten lehet.
Ajánlatos, hogy dobd vissza a labdát, ha nem elég rutinos, akkor hagyni fogja. Jobb, ha ő vall színt, mint ha te mondasz túl sokat/keveset. Kérdezz vissza, hogy ő mennyit ajánlana.
Google a barátod, írd be, hogy nettó bér kalkulátor, és akkor kiad olyan oldalakat, ahol meg tudod nézni a bruttó-nettót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!