Ti is ismertek ilyen embereket?
Figyelt kérdés
Nagyon szomorúan hallgatom mostanában, hogy itt dolgoztam, ott dolgoztam,és nem fizettek ki. Ha ki is fizették, nem az egész összeget. Nincs olyan szervezet, aki segítene az ilyen embereken. Sajnos nincs pénzük ügyvédre, pírósági per meg indítására, ellenkezőleg a kedves főnökkel szemben,akinek hatalmas a protekciója. Sőt ezek a kétkezi munkás emberek nincsenek is kellően fel világosítva a jogaikról. Nekik is van családjuk,meg kell élni valamiből, nem mindenki diplomázhat. Ez borzasztó,így kihasználni embereket.2012. júl. 7. 16:19
1/2 anonim válasza:
Ismerek is, és engem sem fizettek ki egyszer. Pedig diplomás vagyok. De pénzemhez (-zünkhöz) jutottam (-tunk).
2/2 anonim válasza:
Minden megyei kormányhivatalnak van jogi segítségnyújtó szolgálata, amelyik, ha kellően szegény valaki, akár ingyenes perképviseletet is biztosít.
Lásd:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!