Transport-mogul kft-ről ki tud valamit? Ez lehet kamu?
Figyelt kérdés
Személyi sofőr állást ajánlanak, havi 250k fizetésért. Ahhoz h megkapja valaki az állást, 100k letétet kell kifizetni. Az érdekes h az illető, aki állítólag a cég alkalmazottja vagy tulaja, egy állítólagos veterán autóversenyző egy benzinkúton akart szerződés kötni és ekkor adjam át neki az összeget. Ha tényleg egy komoly cég, miért nincs székhelyük, irodájuk. A neten Kecskeméten és Dunaújvárosban találtam meg a székhelyüket. Arra a kérdésemre h előbb megnézném a flottát, az állítólagos luxusautókat, annyit felelt "azok még nincsenek Magyarországon"
Ez lehet átverés? Valaki esetleg visszaél a cég nevével?
2012. júl. 6. 14:24
11/15 anonim válasza:
egyébként érdekes,hogy gyalog jár már, mert eddig televolt sofőrökkel és autókkal, Ő utazott SZEKSZÁRDRA VAGY Te.
12/15 anonim válasza:
Ő jött Szekszárdra. Gondolom, hogy egy páran már zaklatják a pénz miatt, mert állandóan csörgött a telefonja és mindig csak azt mondta, hogy most nem ér rá. Szomorú, hogy ilyen emberek vannak. Kihasználják a dolgozni akarókat, akiknek egyébként sincs pénzük!
13/15 anonim válasza:
köszi a kielégitő választ, a Tibi aki az üzlettársa volt kérdezi most - NEKI NINCS SZÁMITÓGÉPE MÉG - most hol hirdet az ur mely ujságban és hol a székhelye vagy az uj irodája és még mindig bedölnek neki az emberek a 100000 ft-al. igen ez vicc................
14/15 anonim válasza:
Van aki már vadászik erre a szélhámosra és csak idő kérdése mikor találja szemben magát a veréssel,van aki már feljelentette és nem is kevesen és van aki kerülje ezt a börtön viselt szélhámost.Ennyit ér a törvényünk mikor egy köztörvényes csaló,munkát kereső embereket csap be és szabadon mászkál.
15/15 Domitibi válasza:
Köszönöm ennek a rovatnak, hogy nem ültem fel neki! Én már szerződést is kötöttem vele ( persze benzinkúton), csak mivel gyanús volt, a pénzzel vártam. Közbe találtam rátok! Most Dunaújváros és Székesfehérvár környékén " mozog". A Szuperinfó-ban hirdetett. Az új cégneve: KRIJANA KFT Sióagárd. A cég élő, megnéztem!Vigyázzni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!