Transport-mogul kft-ről ki tud valamit? Ez lehet kamu?
Figyelt kérdés
Személyi sofőr állást ajánlanak, havi 250k fizetésért. Ahhoz h megkapja valaki az állást, 100k letétet kell kifizetni. Az érdekes h az illető, aki állítólag a cég alkalmazottja vagy tulaja, egy állítólagos veterán autóversenyző egy benzinkúton akart szerződés kötni és ekkor adjam át neki az összeget. Ha tényleg egy komoly cég, miért nincs székhelyük, irodájuk. A neten Kecskeméten és Dunaújvárosban találtam meg a székhelyüket. Arra a kérdésemre h előbb megnézném a flottát, az állítólagos luxusautókat, annyit felelt "azok még nincsenek Magyarországon"
Ez lehet átverés? Valaki esetleg visszaél a cég nevével?
Szerintem ha neked kell fizetni azért, hogy dolgozhass akkor az átverés!
2012. júl. 6. 15:27
2/15 A kérdező kommentje:
Igen, de Július 1-től van vmi olyan törvény h kérhetnek letéti díjat alkalmazottaktól a cégek.
De valószínű h átverés. A céget nem ismeri valaki?
2012. júl. 6. 15:49
3/15 anonim válasza:
Mikor és hol találkoztál az állítólagos ügyvezetővel,mert én is beszéltem ma vele?!
2012. júl. 6. 18:37
4/15 anonim válasza:
Én már biztosan tudom,hogy átverés,nem szabad adni neki pénzt!!!!!!
2012. júl. 8. 13:04
5/15 anonim válasza:
A céginformáción lenéztem, élő a cég!
Én is találkoztam ma Rácz József-el. Sajnos túl jó benyomásom nem volt róla. Azonnal lehetne kezdeni, de ez a 100.000 Forint egy kicsit gyanús. Van valaki, aki már elkezdett itt dolgozni?
2012. júl. 13. 16:09
6/15 anonim válasza:
igen gyanus a 100000 ft de hol találkoztál az urral és mit igért, állást autókkal kapcsolatosan és hol kell dolgoznod.mutatott reklámanyagokat és képeket meg hasonlókat,mert ezt csinálta a tübbi jelentkezőnél is eddig.
2012. júl. 14. 07:21
7/15 anonim válasza:
az azonnali kezdés nála az,hogy 1-2 fuvarral kecsegtet, szerződést köt elveszi a lovét, le nem jelent, mert valami próbaidőre hivatkozik addig nem jelent le. a cég valós van cégvezető is, csak az nem a Rácz József ahogy a céginfóban is nézted. a pénzedből él és munkája nincs,se telephelye, semmilye,kölcsönruhában jár a társa akivel legutóbb dolgozott sokat tudna mesélni meg a felvett soförök.
2012. júl. 14. 07:47
8/15 anonim válasza:
Mindenki messzire kerülje el ezt az embert !Akit átvert az tegyen ellene feljelentést ez a rendőrség kérése. Kecskeméten már 28 an feljelentették ezért tette át a székhelyét Paksra és SZEKSZÁRDRA.16 évet ült már csalásért.
2012. júl. 14. 21:14
9/15 anonim válasza:
Szekszárdon találkoztunk. Gyalog jött, kopottas ruhában és cipőben. Nem egy sikeres cégvezető benyomását keltette!!! Igazából más nem is érdekelte, csak a pénz befizetése.
A munka kötetlen időben lenne... otthon ülsz és várod, hogy mehess???!!! Vicc az egész!!!
2012. júl. 15. 09:41
10/15 anonim válasza:
igen ez az az ur akiről végig szó van . csak ne fizess neki be semmit,mert ahogy irtad,neki az a fontos, a pénz, a többi lényegtelen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!