Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire megbízható a Rébusz...

Mennyire megbízható a Rébusz diákszövetkezet? Behívtak Tesco-ban pénztárosnak, és most lesz valamilyen orientáció. Tapasztalatok? Valaki csinált már nagy kárt a kasszásként? Pl elszámolt valamit.

Figyelt kérdés

2012. júl. 4. 17:21
1 2 3 4
 31/39 anonim válasza:
Sztem nem csak nemelyik csaj bunko a rebusznal hanem konkretan az osszes.. engem mar tobben hivtak es nemelyikuk elsore kedves, de aztan ha nem ersz ra vagy vmiert le kell mondanod a megbeszelt melot akk te vagy az utolso darab sz*r :D egyszer bnom nagyija korhazba kerult es lemondta a munkat mert be akart menni hozza, es meg ekkor is leb*szta ot az egyik csaj, h nem tud-e maskor bemenni hozza.. na bnom azota nem ment dolgozni, en meg most tervezem h feladom, mert ez a 8ora allas ugy, h felora szunete van az embernek eleg szornyu..az orabereket.most megemeltek, gondolom azert h komprnzaljak a munka f*s korulmenyeit :D mert ez egy kib*szott robotmunka, es a rebuszosok tenyleg sz*rdarabkent kezelnek
2014. aug. 11. 11:48
 32/39 anonim válasza:

Friss hozzászólás: senkinek sem ajánlom (én se).

Felhívtak, hogy még aznap menjek be az iskolaszövetkezetbe (2 órám lett volna odajutni zárásig, és nem voltam a közelben) és másnap kezdjem a munkát. Megegyeztünk, hogy jövő héten kezdek, nagy nehezen, de beleegyezett a csaj, aki felhívott.

Én szórólap osztogatásra jelentkeztem, a munkát el is végeztem, de a fizetésből valamiért mindig hiányzott 1500 ft (azon felül, amit állítólag csak első hónapban kötelező 1000 ft tagsági díjjal levontak). Ez nem sok, de mivel az össz fizetésem 15 ezer körül volt, eléggé érzékenyen érintett. 3 hónapig dolgoztam náluk (mindannyiszor hiányzott egy bizonyos összeg), majd kerestem egy másik helyet, ahol (meglepetés!) hiánytalanul utalják át a pénzt.

Soha többé Rébuszt.

2014. nov. 17. 20:53
 33/39 anonim válasza:
Megírod, hogy melyik az az iskolaszövetkezet? Az is a Tescoval van szerződésbe? Köszi.
2015. jún. 12. 12:32
 34/39 anonim válasza:
100%

Én néhány hete kezdtem dolgozni a Tescoban árufeltöltőként, szintén Rébusz által. A csajok tényleg bunkók, habár egy-kettő eleinte még normális (de nem kedves, pedig az lenne a feladatuk), de a nő, aki mindig hívogat (jobb esetben, de legtöbbször neked kell őt hívnod) hogy meló van, akkor is paraszt veled, ha elvállalod a melót, nem csak akkor ha nem.

A meló amúgy kibírható, a Tesco egész korrekt, habár dolgozni kell az tény, de egyáltalán nem megerőltető, csak 8 órán át már néha sok. Az árufeltöltés szerintem mérföldekkel jobb, legalábbis a pénztáros melóról élőben is ilyesmiket hallok, amiket az előző kommentekben lehet olvasni. Az árufeltöltőtől legalább nem vonnak le minden szart ahogy hallom, vagy ha mégis, nem olyan sokat. És nem olyan kemény.

Fizetést még nem kaptam egyelőre, de remélem normálisan odaadják, amiért dolgoztam.

A Tescot ajánlom bárkinek, azon belül az árufeltöltést, mert jó a meló, és még a fizetés is tükrözi azt, amennyit dolgoztál, de a Rébuszt? Senkinek.

2015. jún. 29. 17:03
 35/39 anonim válasza:
Én is a rébusz által járok a Tescoba árufeltöltésre. Nekem mindig küldenek SMS-t, hogy mikor van meló és ha érdekel meg ráérek akkor egyszer kell megcsörgetnem egy fickót és az vissza hív. Nagyon rendes volt velem mindig és a tesómmal is, mert ő is a Rébusznál van. Nekem az irodába még nem kellett bemennem, a szerződést kipostázták és vissza kellett küldeni. Szerintem jó. Legalábbis ha valaki rosszakat hallott róla attól még kipróbálhatja, mert mindenkinek más a véleménye a dolgokról.
2015. dec. 29. 11:15
 36/39 anonim válasza:
NE dolgozzatok a rèbubusznak, az a leghitvànyabb hely. Ismerőseim is kilèptek annó. Nem ajànlom senkinek.
2016. máj. 24. 19:20
 37/39 anonim válasza:

Én a Rébuduszon keresztül dolgozok, mostmár kb 2 és fél éve és velem normálisak voltak a csajok is. Az tény, hogy nem mindenkivel a legkedvesebbek, de ha azért bizonyítasz, hogy akarsz dolgozni és látják, hogy megbízható vagy, akkor kb. bármiben segítenek (volt olyan kollégám, akinrk az egyik közvetítő csaj segített fordítói állást találni). Egyébként nagyon sok a link diák, többször volt, hogy hallottam, hogy uccsó pillanatban mondták le vagy konkrétan úgy nem mentek be, hogy le se mondták, aki hosszútávon idegőrlő, mert a közvetítő csajokon verik le a tescos főnökök és a saját főnökeik is, ha a diák megbízhatatlan..

A pénztárosi melóról: jövő hónapban lesz 1 éve, hogy csinálom és szeretem, bár én eleve úgy mentem oda, hogy ki akarom próbálni a kereskedelmet. Az tény, hogy nagyon sok múlik a betanításon (expresszben vagy hiperben tanulsz be, kis vagy nagy forgalmú a bolt stb), engem korrektül tanítottak be a főnökömék, de mivel kis forgalmú expresszben tanultam be, sok mindent utólag kellett megtanulnom (bankkártyás bizonylatokat hogy kell eltenni, bankterminál újraindítása, telefonfeltöltés stb). Az tény, hogy NAGYON kell koncentrálni és ha hibázol, azt jegyzőkönyvezik, hiányt vonják hóvégén, de mindent 700 Ft felett. Ja és expresszben állni kell végig, de kicsit sokszínűbb a meló, ki tudsz többet mozdulni a kasszából, jobban belelátsz a rendszerbe, cserébe több is a meló.. Vevők velem kedvesek voltak általában, de meg kell tanulni kezelni a konfliktusokat és nagyon sok türelem kell ehhez a melóhoz. Én mindig azt szoktam mondani, hogy aki a magánéletben nem türelmes, az itt kiég.. Tescos főnökök, kollégák nagyrészt aranyosak, de mint minden melóba ide is kell bőven alázat és nem hátrány, ha picit hosszabb a nyelved, de azért határokon belül :)

Akinek van türelme a kereskedelemhez, próbálja ki, mert sokat tud tanulni az emberekről.

2017. febr. 7. 10:09
 38/39 anonim válasza:
Ja és Rébusznál nem rossz a fizu, de csak diákként érdemes tescozni szerintem
2017. febr. 7. 10:10
 39/39 anonim ***** válasza:
Nem a rebusznak a tulajdonosat rebusz iskolaszovetkezet csalt adot?'
2018. ápr. 1. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!