Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire megbízható a Rébusz...

Mennyire megbízható a Rébusz diákszövetkezet? Behívtak Tesco-ban pénztárosnak, és most lesz valamilyen orientáció. Tapasztalatok? Valaki csinált már nagy kárt a kasszásként? Pl elszámolt valamit.

Figyelt kérdés

2012. júl. 4. 17:21
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

mostmár annyira pipa vagyok, hogy a quuuurva anyjukat...:D

Ismerős kollegámnak a felét levonták...megkapom a fizum, és ha sokkal kevesebb akkor bemegyek az áruházba és leszámoltatok, az anyjuk valagát baszogassák át

2012. júl. 12. 16:41
 12/39 A kérdező kommentje:
akkor szerinted inkább ne menjek?
2012. júl. 12. 16:51
 13/39 A kérdező kommentje:
Mekkora gec*k komolyan... Emiatt félek én is menni. A diákszövetkezet szerintem lenyúlta egy részét a fizunak
2012. júl. 12. 16:56
 14/39 anonim ***** válasza:

Figyelj én azt mondom, hogy próbáld meg. Maximum az első hónap után azt mondod, hogy köszönöm szépen nekem ez ennyit sem ér.:)

Bár ezek után elhiszem hogy negatív a képed róluk! :D

Emiatt ne haragudj, de jobb ha tudod az igazat róluk :D

2012. júl. 12. 18:21
 15/39 anonim ***** válasza:
Nekem július végén lejár a tanulói jogviszonyom, tehát jelenleg is nagy munka keresésben vagyok és amint találok melót, kilépek innen. De nagyon gondolkozom a tescoban, mert tényleg szeretem és a kollégáimat is nagyon megkedveltem, sosem gondoltam volna róluk ezt. Segítenek. Az igaz hogy ha felhívod a vevőszolit akkor azt mondják h mindjárt jövök és persze nem jönnek:D de ezt leszámítva baromi édes emberek :)
2012. júl. 12. 18:23
 16/39 A kérdező kommentje:
Utolsó elhiszem, hogy édesek, de ha nem kapod meg a pénzed, valahogy annyira már nem érdekelnek a kollégák :S utolsóelőtt: elhiszem, azért köszi, hogy elmesélted
2012. júl. 12. 18:41
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettő én vagyok amugy :D

A rébuszosok nagyon nem édesek:D

A tescosok viszont igen :)

2012. júl. 12. 19:08
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
NE MENJ!!! MEGKAPTAM A FIZETÉSEM! TÖBB MINT 11000 FORINTTAL KEVESEBB:@
2012. júl. 13. 10:07
 19/39 A kérdező kommentje:
basszus :S és nem tudsz mit csinálni? vagy a szerződésre hivatkozni? Vagy mit mondtak? HOgy hiányt csináltál, és azt vonták le?
2012. júl. 13. 14:32
 20/39 anonim ***** válasza:
hiányom van, és az szja előlegnek is 3424 forintot vontak le...-.-"
2012. júl. 13. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!