Megbízható, tisztességes külföldi munkát keresek minél előbb, vki?
Figyelt kérdés
Ki szeretnék menni külföldre, amint lehet (bhova), csak el itthonról, az országból...nem köt ide sok minden.
Ha vki tud megbízható közvetítőt vagy munkát ajánlani, persze tisztességes ajánlattal, akkor kérem segítsen!
Interneten sok a kamu, nem merek ott keresgetni.
Köszönöm!
2012. jún. 17. 13:16
2/12 A kérdező kommentje:
angol alapfokúm van még csak, középfokkal nem mertem próbálkozni.
2012. jún. 17. 13:30
4/12 A kérdező kommentje:
24 éves lány vagyok. Van egy külker ügyintéző szakom és tavaly végeztem egy két éves szakkal a fősulin, gondolkodtam ezidáig egyetemen is(beadtam februárban jelentkezésem),de már nem látom értelmét annak se, se itthon gürcölni. Ezért is motivál egyre inkább külföld. Ki akarok innen szakadni és pénzt keresni, nem csak tengődni...
Most minden lehetőséget megragadok, így ezt az oldalt is,hátha tud vki segíteni, elérhetőségeket adni ...
2012. jún. 17. 17:52
5/12 anonim válasza:
Így max. takarítást vagy krumplipucolást kapsz nyugaton, abból meg ott ugyan úgy éhen halsz mint itthon.
6/12 anonim válasza:
Takarítással,szobalányként egy hotelben 1000-1200 eurót kapsz Ausztriában.Szerintem ebből bőven félre tudsz rakni,mert ellátást és szállást is adnak a fizetéseden felül.Véleményem szerint tanulj meg németül és menj ki Ausztriába.
7/12 anonim válasza:
Nem kap a takarítónő sem 1200 EUR-t Ausztriában szállással és ellátással, pláne nem a külföldi vendégmunkás.
8/12 anonim válasza:
De igenis kap 1000-1200 Eurót ,plusz szállást és ellátást Ausztriában!Több ismerősöm kint van így és ez mind igaz!
9/12 anonim válasza:
Az 5-ös, meg a 6-os válaszolóból csöpög a rosszindulat,az epe, meg a kígyóméreg! /fúúúúúj/ meg a sötétség ne foglalkozz a válaszukkal, az utolsónak van igaza!!!
10/12 anonim válasza:
Nem csöpög belőlem semmi - csak nem akarom, hogy szerencsétlen nagy hévvel kiinduljon takarítani az 1200 EUR + ellátásért, és rájöjjön, hogy a fele sem igaz és külföldön sincs kolbászból a kerítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!