Rendelés külföldről E-bayen? Mik a tapasztalatok? A Free shipping-nél tényleg nincs szállítási költség?
Sziasztok!
Én vegyesen rendelek az Ebay-ről, illetve az aliexpress.com-rol.
Az aliexpress-en sokszor olcsóbban találom meg ugyan azt a terméket, mint az Ebay-en, ráadásul erőszertettebben adnak fel regisztrált csomagot, amiket nyomon lehet követni.
érdemes azzal kezdeni, hogy megnézzük mi a végződése a csomagszámnak, CN, SE, NL. érthetően ezek azt jelzik, hogy melyik országon keresztül kapjuk meg a csomagot. Ugyanis valamiért van egy olyan törvény Kínában, hogy elemet, akkumulátort nem küldhetnek közvetlenül nekünk, ezért ilyen alternatívákat találnak ki.
Az SE-re végződő csomagokat itt lehet nyomonkövetni:
Az NL-t:
A CN-t a magyar posta oldalán is figyelhetjük:
Célországba elküldve (1-2hét)
Célországba megérkezett: 5napon belül kiszállítja a postás.
A kérdésedre csak megerősíteni tudom az előttem válaszolókat, azoknál a termékeknél nincs szállítási költség.
Van ahol nem ingyenes a szállítás (de ugyanaz a termék ára olcsóbb). És kiírják mennyi a szállítás költség. Egyszerűbb ingeknél meg pólóknál ez kb. 180-200 forintnak megfelelő euró vagy dollár. Vagyis nem vág földhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!