Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire megbízható a Rébusz...

Mennyire megbízható a Rébusz diákszövetkezet? Behívtak Tesco-ban pénztárosnak, és most lesz valamilyen orientáció. Tapasztalatok? Valaki csinált már nagy kárt a kasszásként? Pl elszámolt valamit.

Figyelt kérdés

2012. júl. 4. 17:21
1 2 3 4
 21/39 anonim válasza:
Nekem már több mint 1 hónapja van szerződésem, de még MINDIG nem hívtak dolgozni. Csak azt mondják, hogy augusztusra még nem kaptak időpontot... csak nem tudom hogy akkor minek hívtak be 35 diákot, ha abból csak párat foglalkoztatnak. Pedig kéne a pénz...
2012. júl. 29. 21:47
 22/39 anonim ***** válasza:
Érdekes, tegnap bementem a volt munkahelyemre, én is diákoskodtam ott általuk és nem volt egy darab diák sem.gondolom hiány...
2012. júl. 29. 22:12
 23/39 anonim ***** válasza:

Na megint én...:D

Július havi fizetésem nincs. Az összeset elszedték és nekem kell még fizetnem majd, mert egy sok ember által hamisnak vélt jegyzőkönyvvel rámvarrtak 20000 forintnyi hiányt :D

Azt meg sem említem, hogy az incidens előtt egy héttel kiléptem tőlük :D

2012. aug. 10. 10:11
 24/39 anonim ***** válasza:
Az utolsó hozzászóláson jót nevettem. Köszi :D Milyen lazán fogod fel. tetszik :D:D
2012. dec. 3. 14:54
 25/39 anonim ***** válasza:
Örülök neki :D De ezen mi volt olyan vicces?:D Mostmár én is röhögök rajta, pedig akkor és ott legszívesebben gyujtogattam volna :D
2012. dec. 3. 15:10
 26/39 anonim válasza:
100%

Én is voltam a Rébusznál ,Tesco-ban.Nekem is volt hiányom,viszont az enyémből sztem nem vontak.Legalábbis én nem vettem észre.Viszont ezt a szövetkezetet SENKINEK nem ajánlom.Van pár annyira bunkó csaj azok között akik hívnak,ha munka van,hogy legszívesebben leköpnének.Tök mindegy,hogy mit írsz be,mikor érsz rá,sose akkor hívnak,teljesen felesleges,ráadásul van egy nőszemély aki annyira bunkó,h arra szó nincs is.

Pl.:Bementem egy barátnőmmel,beiratkoztunk.Onnantól kezdve(mármint,hogy együtt mentünk be) ha engem hívtak és nem vettem fel(hozzátenném,mert éppen nem értem rá!Olyan sose volt,hogy azért nem vettem volna fel,mert nem akartam menni dolgozni!Max. megmondtam h nem érek rá)felhívta a csaj a bnőmet,hogy ÉN MIÉRT NEM VESZEM FEL!?Amikor felvettem és 7 napból 8-at dolgoztam múlt héten a köv. héten a hétfőt nem akartam bevállalni,mert én sem vagyok robot!!!!!!!!!!Elkezdte kérdezgetni,hogy mégis miért nem érek rá,nem tudom-e megoldani...stb.?Ja és még olyan is előfordult,hogy én azt mondtam egy tesco-ra,hogy nekem az messze van(miután meguntam a kérdezgetést) felhívta a bnőmet,hogy neki jó-e.Ő elvállalta és megkérdezte a barátnőmtől,hogy nekem miért van messze,ha ugyanott lakunk :)

Ki is iratkoztam tőlük,3 hónap után(engem mindig kifizettek!),de az k.rvára nem tartozik rá,ha nem megyek,miért nem.Másrészt meg az,hogy valakivel egy településen élek,nem jelenti azt,hogy tudjuk egymás mozdulatait,és,h nekem ugyanannyi kiérni az állomásra,mint neki :) De ezt ő nem látta be....

2013. febr. 26. 19:20
 27/39 anonim válasza:
100%
Utolsó válaszoló, ez a Dia volt? :D
2013. júl. 4. 22:52
 28/39 anonim válasza:

Na, nekem már tavaly júni 20 óta van szerződésem. Szerintetek hányszor dolgoztam náluk azóta? EGYSZER SEM. De még tavaly nyáron megvetették velem a pólót meg a kitűzőt 1500-ért, de azt októberbe visszavittem, és visszakértem a pénzt is (vissza is kaptam). Most májusba megint jelentkeztem hozzájuk, egy másik csaj hívott fel, mondtam hogy már 1 éve van szerződésem, és mondta: "majd hívunk!". Ez volt júni 6-án, azóta nem hívtak. Én nem fogom őket keresni, tavaly sokszor kerestem őket, mindig az volt a válasz, hogy majd hívnak, de még sosem hívtak... Szerintem nem is fognak. Ja, amúgy még nem vagyok 18, majd ebbe a hónapba leszek. Kíváncsi vagyok, hogyha betöltöm, majd hívnak dolgozni, éjszakára pénztárosnak?!

17/L

2013. júl. 6. 13:23
 29/39 anonim ***** válasza:

én egyszer voltam pénztáros a pannonwork diákszövetkezetnél még 16 évesen mert elnézték a koromat. hát szép is volt első nap 11 ezer forint hiányom volt mert nem értettem az utalványokhoz, le is kellett dolgoznom. szóval a pénztárat rövidtávon senkinek se ajánlanám!:D mert az egész baromira azon múlik, hogy téged ott, hogyan tanítanak be, és ha rövidtávon dolgozol akkor nincs időd kitapasztalni a dolgokat és csak hiányt okozol magadnak ha szarul tanítanak be.

most 18 éves vagyok. júniusban jelentkeztem a rébuszba és mondták hogy majd hívnak, kb múlt héten hívtak fel hogy lenne munka a tescoban éjszakai árufeltöltésen. már 4 napja ott dolgozom, a tescoval teljes mértékben meg vagyok elégedve, viszont most olvastam olyanokat itt gyakorin hogy tyűbázmeg fosok hogy feleslegesen dolgozom mert fenn áll az esélye hogy lószart nem kapok érte.. most baromi ideges lettem ezektől a kommentektől amiket olvastam pár helyen.

2013. júl. 22. 07:00
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok és igen tényleg kib*szott bunkóak a rébuszosok. mikor odamentem belépni úgy kezelt engem a többség mint valami hulladékot. volt egy két csaj akit kifejezetten szájba tapostam volna.
2013. júl. 22. 07:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!