Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi az a fizetés neked amiért...

Mi az a fizetés neked amiért nem éri meg dolgozni?

Figyelt kérdés

Nekem 60 ezerért még megérné, de alatta már egyáltalán nem. Jó persze az ember sz@rért húgyért dolgozik, hogy megéljen, de 60 ezer alatt, nem tudok megélni és a belemet is kidolgozom esetleg.

Diák vagyok, más diákokkal lakok egy albérletben, így megélhetésre kellene. Azt tudom, hogy valamennyivel magasabb a minimálbér, csak érdekel, hogy nálatok mi az alsó határ?

2012. jún. 21. 19:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
13-as! Heti 30 ezer? Uramatyám! Pedig én igenis olvastam olyanokat, akik 2 gyerekkel ennyiből kihozták. Ki is lehet. Persze a rendes táplálkozáshoz kevés, de ha van zöldség, gyümölcs, akkor sem tudom, hogy jön össze nektek havi 120 (ha már heti 30-ról beszélsz). Gondolom szórjátok ezerrel, meg nem nézitek az árat.
2012. jún. 22. 12:23
 22/26 anonim ***** válasza:
Eddíg nettó 95000 ftért dolgoztam, ettől a hónaptól elvették a délutános és éjszakai potlékot, marad kb nettó 80000 ft. Nem örülök neki, mert jön a baba, és a párom nem tud már sokáig dolgozni, és mivel nincs 1 év munkaviszonya, csak gyest még családit fogunk kapni, így 3 főre lesz kb. 110000 ft. Ha megmondom a véleményem, kirúgnak, így marad az egyre kevesebb pènz. (Tavaly kb 13000 ftal többet kaptam, de nem kaptunk jan 1 után bérkompenzációt.) Mondhatnám, hogy ennyiért nem is éri még már dolgozni, de jobb, mint ha éhen halnánk.
2012. jún. 22. 14:50
 23/26 anonim ***** válasza:

amíg nem jöttem fel erre az oldalra, én is azt hittem, "sokat" keresek, havi 90-100 között kapok. Gyed után örültem, hogy találtam egyáltalán állást.

Aztán megnéztem olyan kérdéseket itt, hogy "mi a munkád, mennyit keresel?" meg a gyerekvállalás támakörében: "anyukák, mennyit kerestek?" valamint: "anyukák, mennyit keres a férjetek?".

Ilyen 150-400 ezer körüli összegeket keresnek, hangzik a válaszokban. Egy kettőben az van, hogy "csak" 100-at.

Meg sokan keveslik ezeket az összegeket. Velük nem tom mi lesz, ha a válság miatt (vagy más miatt) elvesztik a melóhelyet, és ha találnak is munkát, minimálbérért.

Hogy válaszoljak a kérdésre, ami "megéri" az szívem szerint lenne vagy 200 ezer (sok a hitel), de örülök a 100-nak is, meg hogy egyáltalán van munka, fizetés.

Így nálunk is ritkán van hús, 3-an vagyunk, 1 gyerek ugye.

50-60 ezer marad, miután kifizettük a rezsit, hiteleket.

De éltünk kevesebből is már, mert nem volt több! Akkor is örültünk, másnak nem, de annak igen, hogy legalább a hiteleket, rezsit ki tudtuk perkálni, másra alig jutott, meg is utáltuk a zsíros kenyeret...most eszünk sajtot, néha sonkát, gyereknek időnként van gabonapehely, vagy ebédre lazagne-t, de nem rég ez luxus volt.

2012. jún. 22. 19:12
 24/26 anonim ***** válasza:
Én 60 ezer alatt nem mennék el dolgozni az egyszer biztos, annyiért dolgozzon az akinek két anyja van. 60 ezer forint felett viszont én elvállalok bármit bármikor.
2016. dec. 14. 18:08
 25/26 anonim válasza:
Havi nettó 400 e ft ért dolgozom elsőre jólhangik egyedűélek nincs családom de egy idő múlva azért erős idegrendszer kell ehez a munkához de egy idő után egy az kevés meg szinte semmi időd elkell viselni rengeteg embert amit amúgyse szeretek már most azon gondolkodok jobb lenne ha véletlen meghalnék mert én ezt nem csinálom utálom s csak gyűlik gyűlik ha nem füveznék gombáznék mär felakasztottam volna magam hogy egy ilyen országba születtem ..ill. világba
2018. febr. 10. 18:51
 26/26 anonim ***** válasza:
1 000 000 forint/projekt alatt. Soknak tűnik, de ez egy vállalkozás.
2018. febr. 10. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!