Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi az a fizetés neked amiért...

Mi az a fizetés neked amiért nem éri meg dolgozni?

Figyelt kérdés

Nekem 60 ezerért még megérné, de alatta már egyáltalán nem. Jó persze az ember sz@rért húgyért dolgozik, hogy megéljen, de 60 ezer alatt, nem tudok megélni és a belemet is kidolgozom esetleg.

Diák vagyok, más diákokkal lakok egy albérletben, így megélhetésre kellene. Azt tudom, hogy valamennyivel magasabb a minimálbér, csak érdekel, hogy nálatok mi az alsó határ?

2012. jún. 21. 19:07
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
79%
A 60 ezer az nettó? Párom 2 műszakban, úgy, hogy szinte mindig túlórázott szombaton, nem nagyon kapott többet. Elege is lett belőle.
2012. jún. 21. 19:10
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte leszek: jelenleg fizetés nélkül dolgozom, csak, hogy később legalább tudjak olyan munkát kapni, amihez gyakorlatot is kérnek. Mert anélkül sehova sem vettek fel, csak így.

Dolgozom, de nem fizetnek.

Szóval a kérdésre azt válaszolom, hogy korábban nem hittem volna, hogy valaha ilyen helyzetbe kerülök, de látod, még ingyen is dolgozom, csak, hogy egyszer jobb lehessen. :(

2012. jún. 21. 19:12
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Most olvastam tegnap, hogy egy faluba matektanárt kerestek havi 40 /negyven/ ezerét. Mit képzelnek egyesek? Én nyolcvan alatt biztos nem dolgoznék, vagy legalábbis két helyről szedném össze a nyolcvanat.
2012. jún. 21. 19:14
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Múlthéten a boltba egy férfi azt ecsetelte, hogy neki a minimálbérért már nem éri meg dolgozni. Ezt mondjuk én furcsálltam. Ja és 8. általánosa van mert mondta.
2012. jún. 21. 19:15
 5/26 A kérdező kommentje:
Igen nettóra gondolok. Abból indulok ki, hogy havonta kb 30 ezer elmegy rezsire és albérletre, illetve a maradék 30 ezer éppen fedezi az ételt, tisztálkodószereket, mosószert, illetve az albérlet költségeibe is így tudok beszállni (wc papír nagy tételben, mosogatószer, súrolók, kukászsák) oké ezek nem tűnnek soknak, és nem is kell mindig venni, de tapasztalat, hogy mindig akkor fogy el, ha nincs rá egy kanyim se. Emellett, hogy olyan luxus cikkeket vegyek, mint a buszbérlet már nem is álmodozok.
2012. jún. 21. 19:15
 6/26 A kérdező kommentje:
Nekem megfelel a minimálbér, csak most is olyan munkám van, ahol nem biztos, hogy egy hónapnál tovább tudnak alkalmazni :( Felvettek végre valahova, erre mondják, hogy 2 hét vagy egy hónap, de ha elmegy egy stabil melós, vagy lesz üresedés, akkor felvesznek tovább. Szerintem mostanság senki se hagy ott egy állást sem, de megelégszek per pillanat ezzel is. Ha nincs más... Addig meg keresek szakadatlan.
2012. jún. 21. 19:18
 7/26 anonim ***** válasza:
94%

400.000. nettó. (párnak)

Durván 50k a lakásrezsi, még 50 a kaja, 30 benzin, átlagosan 70 a szórakozásra (ebben nyaralás/karácsony is van már). 100-at félrerakni vagy hitelre. A többi az élet amortizációja (ruházkodás, autó, számítógép, lakás). Egy minimál nem baj ha marad, nem kell mindig lenullázni magunkat. Ha egyedül van az ember, akkor se sok minden feleződik.

2012. jún. 21. 19:23
 8/26 anonim ***** válasza:
71%
Jelenleg nettó 400-ért dolgozom, ebből nem kell eltartanom senkit, csak magamat. 100-150 ezer megy el megélhetésre, ez alatt nem vállalnék munkát, feltéve, hogy van tartalékom. Ha nincs, akkor nyilván kevesebbért is elmegyek, mert valamiből enni kell.
2012. jún. 21. 19:36
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom, hogy tök mindegy mennyit keresel, nem elég !

Elfogy. Irány a határ másik fele, amíg szabadon kitehetjük innen a lábunkat. Én is mennék, illetve amint lehet megyek is, lehet soha...

2012. jún. 21. 19:45
 10/26 Flector 67 ***** válasza:
100%
A kinti fizetés is elfogy ám gyorsan...
2012. jún. 21. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!