Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy vegyem rá a férjemet...

Hogy vegyem rá a férjemet hogy jobb munkát találjon?

Figyelt kérdés

39 éves hegszesztő lakatos szakmunkás minimálbérre van bejelentve de 67ezer a többit zsebe kapja összesen 90ezer abból 10ezer bérlet tehát 80ezer marad én rokkant vagyok

segítsetek! minden tippet elfogadok

2012. jún. 20. 00:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
kedves 8 kérdező a nagyfoku dioptriám a hiperakiv figyelem zavar és kevert magatartás zavar enyhén mozgás szervi ortopédiai és reumatológiai problémák allergiás aszma miatt de mennem kell felülvizsgálatra kérdés h megkapom e és hogy találok e munkát?
2012. jún. 21. 13:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Fusiznia kell...

Sajnos muszáj, másképp sehogy sem megy, mindenkit kb ugyanúgy fizetnek.

Nem az számít mit csinálsz, hanem hogy milyen rangod van a pályán. (azt szokták erre mondani, hogy mekkora a felelősség a válladon... nah persze)

Én szakács vagyok 10-20 ezerrel keresek csak többet, de 14 óra pörgés a kályhák mellett a melegben.

Sztem a férjednek el kellene kezdenie bejárati kapukat gyártania ha van vmi garázsműhelye, mellette kapuelektronilát is megtanulhatná.

Ha van állása akkor mellette csinálhatná egyéni vállalkozóként akkor nem kerülne sokba az adó és az egyéb hivatali sarc.

2012. jún. 25. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!