Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi az amiért pár hónapra egy...

Mi az amiért pár hónapra egy fiatal fiú javítóba kerülhet? Szal nem évekre csak párhónapra pl. Csak kiv vagyok milyen bezárva lenni, és nincs jobb módja kideríteni, mint a átélés.

Figyelt kérdés

akik lebeszélni akarnak hagyjanak, anyám nem érdekel mit gondol. sziasztok!

15f

2012. jún. 14. 13:05
 1/10 anonim ***** válasza:

hát, pl gyilkosságért.

de akkor már legyél hasznos, és pár rossz arcú bűnözőt drogdílert, stb gyilkolj meg. 8kerbe mehetsz is.

2012. jún. 14. 13:18
 2/10 A kérdező kommentje:
te nem vagy normális. én soha nem tudnék ölni... és mondom, csak szeretném tudni milyen lehet. nem életemet akarom bezárva tölteni. -.-
2012. jún. 14. 13:41
 3/10 Problem? ***** válasza:
Priuszod lesz ,javítóba előzetesbe lehet bekerülni de az nem rendes börtön kicsit enyhébb mint de, Tököl odabent ha nem vagy tökös gyerek alapból rád megy egy egész zárka kigyúrt 17-20éves srácok akik szétkapnak pillanatok alatt és szépen állsz be zoknit mosni meg ágyazni.Nem úgy van mint a filmekben hogy te leszel bent a Jani ott van egy hierarchia ami kőkemény ,és ha nem tartod be áldozatul esel egy nagy bűnözői rétegnek.
2012. jún. 14. 14:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Zárd magadra a WC ajtaját, a kulcsot meg húzd le.
2012. jún. 14. 14:26
 5/10 anonim ***** válasza:
A korod miatt nem gondolkodnék ilyesmiben szerintem már nem javítóba zárnának ha olyan cselekményt követsz el amiért elzárás jár...... egy pszichiátriai kezelést könnyebben el tudsz intézni ha tényleg csak a bezártságot akarod megtapasztalni (és ez most nem sértegetésnek volt szánva hanem alternatívának).
2012. jún. 15. 19:22
 6/10 A kérdező kommentje:
értem én. és azt hogy tudom?
2012. jún. 15. 20:19
 7/10 anonim válasza:

Most lehet, hogy meg fogsz sértődni, de ha magadra zárod a spejz ajtót és lenyeled a kulcsot, akkor is meg tudhatod milyen a bezártság és közben nem erőszakolnak meg nyolcan, csak azért mert nagyon magányosak. Ráadásul elb*szod ezzel az egész jövődet. Félre értés ne essék, én nem akarlak lebeszélni, saját döntésed mit kezdesz az életeddel, de tudni kell a kis kalandoknak a kockázatát meg egyéb lehetőségeket.

A diliházba pedig bekerülhetsz öngyilkossági kísérletéért, vagy csak úgy hogy odaállsz evvel a remek ötlettel a doktor bácsi elé.

2012. júl. 10. 21:55
 8/10 anonim ***** válasza:
szedd le a szobaajtódról a kilincset, tedd kívülre, menj be, és csapd be az ajtót. és még csak nem is kell lenyelni a kulcsot.
2012. júl. 26. 18:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Javítóintézetbe elsőkörbe azok kerülnek akik kisebb súlyú bűncselekményt követnek el. pl. kisebb értékű lopás vagy annak kísérlete, zsarolási kísérlet, bűnsegédként elkövetett hasonló cselekményért. A bűnsegéd alaphelyzetben az aki tevőlegesen nem vesz részt a bűncselekmény elkövetésében vagy abba akaráton kívűl (félrevezetése miatt) vett részt.

A javítóintézetből szabadultaknak nincsen priuszuk, hiszen ez csak intézkedés.

2014. szept. 1. 11:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Lopj a boltból túrórudit, attól nem lesz priuszod, de kaphatsz elzárást, igaz, csak pár napra. Amúgy mi újság van veled, 2 éve írtad ki a kérdést, azóta már 17 lettél.
2014. szept. 1. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!