Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diákmunkát keresek, ötletek?

Diákmunkát keresek, ötletek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :) Most fejezem be a 9.-ket, 15 éves vagyok sajnos nyár végén töltöm be a 16-ot-.- úgy érzem hogy alkalmas lennék szinte bármilyen munkára, van erőm,

próbáltam neten nézni, de nem tudok eligazodni. Esetleg boltokba ilyen kisebbekbe pl abc, coop-ba hogy diákmunkát adnak e? Fagyi gyárba, árufeltöltőnek mindenfélének mennék csak egy kis zsebpénzt szeretnék keresni. Esetleg ha van itt valaki és mondjuk pl van egy farmja vagy vmi ahol el kél a segítség, gyümölcsszedés, vagy bármi más tudom hogy ez fekete de nagyon szívesen elvállalom.

Kérlek segítsetek szeretnék valamit dolgozni!

köszönöm előre is ! :)

15L

(Budapest, Érd, Törökbálint, Diósd környéke)

2012. jún. 9. 19:26
 1/7 A kérdező kommentje:
sok helyen azt találom, hogy ha 18nál vagy 16 nál idősebb vagy:s
2012. jún. 9. 19:33
 2/7 anonim ***** válasza:
15 évesen nem nagyon fogsz találni, csak feketén.
2012. jún. 9. 19:45
 3/7 anonim ***** válasza:
16 alatt nem fognak alkalmazni sajnos.
2012. jún. 9. 19:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Én amikor ismerőssel mentem szerződést kötni egy iskolaszövetkezetbe, akkor tőle kértek egy szülői aláírást, mert ő még 15 éves volt, de mehetett dolgozni, viszont csak iskolai szünetekben. Most nyár van, 15 éves vagy, nincs akadály, hogy dolgozhass, mert szüneted van.

Ha rám hallgatsz, akkor lépj be egy iskolaszövetkezetbe. (ingyen lépsz be, de az első fizetésedből levonnak egy tagsági díjat ami 1000 Ft, de kilépésnél azt vissza adják)

Legalább tagja leszel egy szövetkezetnek és nem kell mindennel akkor szívni amikor 16 leszel, mert ezt már korábban megtetted, hogy szövetkezetbe léptél és hátránya nem igen van.

Jobbat nem tudok, ha biztosra akarsz menni dolgozni idén nyáron. Keress ismerőseid közt, aki tudna segíteni. Apudnak említsd meg, hogy dolgozni szeretnél és segítsen, aztán ő is körbekérdez ismerősei közt, vagy bármi... :D:D

2012. jún. 10. 18:03
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi:) és ha tag vagyok csak akkor vonnak le ha már dolgozok?
2012. jún. 10. 18:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, az első fizetésből egyszeri alkalommal fogják levonni a tagsági díjad és egy baleset biztosítási összeget (pár száz forint)
2012. jún. 11. 01:13
 7/7 anonim válasza:
Diákszövetkezeteknél még 18. éven felülieknek is alig adnak munkát...
2012. jún. 13. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!