Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Diákmunkát keresek, de mégis...

Diákmunkát keresek, de mégis merre?

Figyelt kérdés

Ősszel töltöm a 15-öt, úgyhogy épp lemaradtam, hogy hivatalosan is dolgozhassak... Ettől függetlenül nagyon szeretnék, úgysincs túlzottan nagy kaliberű programom a nyárra, és szükségem lenne a pénzre. Biztos vagyok benne, hogy vannak, akik alkalmaznának, de abban is, hogy ezt nem nagyon reklámozzák, mert illegális... Szóval merre keressek? Tudom, hogy vannak alternatív megoldások, de az itt nem működik, mert nem ismerek olyanokat, akik fizetnének hogy sétáltassam a kutyájukat/levágjam a füvüket/vásároljak nekik/stb.

Szórólapoztam már tavaly, de oda nem vesznek vissza, mert ők is a csőd szélén állnak. Lényegében bármilyen munka megfelel, egyedül a mosogatást kerülném el, mert azt nagyon utálok.:D

(Esetleg ha van itt valaki, akinek bármiféle segítségre lenne szüksége (takarítás, bevásárlás, gyerekre vigyázás, szórólaposztás, akármi), az írhat privátban. Érthető (már csak a korom miatt is), ha kétségei vannak, de egy esélyt azért szeretnék, legfeljebb ha nem felelek meg, akkor nem... Budapesti vagyok.)

2010. jún. 22. 10:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!