Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Segítene vki? Diákmunkát keresek!

Segítene vki? Diákmunkát keresek!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 éves vagyok és nagyon kellene diákmunka nyárra mert elég drága iskolába megyek és kellene a pénz tankönyvekre meg ilyesmikre.

Tudom, hogy még fiatal vagyok és elég kevés így a lehetőség, de ha tudtok vmit kérlek segítsetek.

Modellkedésre alkalmas lennék ..csak hát a portfólió ára..értitek.Jól tudok angolul már 8 éve tanulok emeltszintű csoportban.Jó a kommunikációs készségem.

Budapesten lakom és bármi Bp-n lévő diákmunka érdekel.

Előre is köszönöm

2010. máj. 28. 15:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia "kicsi lány"!

Ne haragudj, de muszáj szólnom, hogy:

"Modellkedésre alkalmas lennék .." és a "Tudom, hogy még fiatal vagyok és elég kevés így a lehetőség,"

hogy ez így eléggé vonzó egy idősebb pasinak, aki esetleg a fiatal lányokhoz vonzódik- ha érted mire célzok... és könnyen becsaphatnak itt, olyan alakok, akikkel nem is akarnál még egy légtérbe sem tartózkodni...

Szóval csak óvatosan az itt priviben megadott lehetőségekkel!

Egyébként nézz körül, van-e a közeletekbe valamilyen diákszervezet, vagy ha tényleg modell kinézeted van, akkor keress fel egy modell-ügynökséget... kevesen tudják, de ha tényleg megvan hozzá a tehetséged, akkor ők felkarolnak INGYEN is - persze ilyen esetben a szerződéskötés elkerülhetetlen (ezt valamennyire meg is lehet érteni, de max a normális keretek között, ehhez viszont majd kell anya, apa beleegyezése / ott léte/ aláírása is) Az olyan ügynökségek, ahol már pénzzel kell belépni, már eleve gyanús...ott csak a még több pénz kipréselésére mennek rá...és ugye tudod, hogy az hogy "eléggé jól nézek ki", vagy "modell alkatom van" az édes kevés még a szépségiparban (ha nem hiszed nézd meg a Viasat3-on hétvégente a Topmodell leszek-et), ott viszont segítenek fejlődni...

Kereshetsz fordítási melót is -ha TÉNYLEG PENGE vagy angolból, ott jól fizetnek, és nem kell gyanús helyekre menned...

Vagy menj le a közeli zöldségeshez, vagy kisebb bolthoz és kérdezd meg tőlük hogy kell-e pár segítőkéz aki a nyári szabadságolókat esetleg helyettesíti...tudod, most sokan mennek el nyaralni....

És egy utolsó jó tanács... Balcsira, meg Velencei-tóra ne nagyon akarj lemenni dolgozni, mert ha tényleg jól nézel ki, és ha az egész napodat a napon töltöd, azzal később elég rendesen megszívhatod, tudod: májfoltok, ráncok, szeplők, bőrrák.... és ezeket nem nagyon csípik a modell ügynökségek... ha érted mire gondolok...

2010. máj. 30. 08:51
 2/2 anonim válasza:
0%
Menj el kapálni szántóföldre,címerezni! haha az a munka nem a modellkedés baszod!
2010. máj. 30. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!