Tatabányán keresek diákmunkát, hova lehet menni dolgozni?
Üdv! Itt Tatabányán szeretnék találni magamnak egy jó diákmunkát, minden érdekelne mert a neten nem találtam 1-et sem ami Tatabányán lenne.
Előre is köszi a segítséget!
Sziasztok!
Van egy rossz hírem....
Régebben én is kerestem melót (persze nem diákszövetkezeten keresztül, akik sokat lenyúlnak) és arra jutottam, hogy mindenhol - ahol egyáltalán lett volna meló és diákokat kerestek - csak kizárólag diákszövetkezeten keresztül lehetett volna menni, mivel az ilyen helyeken szerződést írnak alá, hogy nem alkalmaznak / vesznek fel diákot a szövetkezet beiktatása nélkül...
Szóval én ezt a kört jó pár évvel ezelőtt lefutottam, ezt a választ kaptam, de ennek ellenére meg lehet próbálni megkérdezni az adott /kinézett céget hátha belemegy...
Csak pár tipp: TESCO, Interspar, Lidl...esetleg árufeltöltési meló.... de itt a személyzetist kell keresni / megkérdezni....esetleg megemlíthetitek, hogy meddig akartok ott dolgozni, és azt is hogy ez legalább jó az ott lévő munkásoknak (nyári szabadságolás) és jó nekik is, hiszen nem kell a nyári szabadságolási tervekkel foglalkozni... talán így lehetne rávenni őket, de minden esetben kössetek szerződést (megbízási szerződés vagy határozott időre szólót), mert ha ez ellen valaki elzárkózik, akkor az már nagyon gyanús, esetleg ott napi díjban állapodjatok meg, és azt a nap végén követeljétek, ha nem fizet, akkor húzás.... (mert csak ingyen meló lesz)
Sok sikert!
Egy tatabányai lány
Meg még a nyomdaipari üzemek jutottak eszembe, így hirtelen.... fénymásolók, könyvnyomtatás....
És még annyit, hogy "bármi érdekelne"... ezt azért ne hangoztassátok, mert főleg fiatal lányok nagyon megszívhatják ezzel...
Esetleg nyomtassatok névjegykártya-féleséget / szórólapot hogy irodai / pakolási / vagy más típusú melót kerestek, és hogy ettől és eddig az időpontig (egész nyáron, vagy egy hónap) kerestek ilyen jellegű melót, mihez értetek és esetleg melyik suliban tanultok, tudtok e gyors-gép-írni ... (kb. legyen hasonló egy önéletrajzhoz, vagy egy álláshirdetéshez) jobpilot.hu-n, profession.hu-n sok hasonlót találtok, úgyhogy tudtok koppintani :))) én tuti így csinálnám, ha még visszamehetnék a múltba :)))))
Ja és nyugodtan járjátok végig egész Tb-t, menjetek be ide-oda, és nyugodtan adjátok le ezt a papírt/kártyát (elérhetőséggel együtt) akár a titkárnőknek, vagy akit ott találtok :) nem biztos hogy egy kis cég megteheti, hogy hirdetési költségre költsön...
Sok sikert a vadászathoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!