Alkalmatlan lennék?
Én értékesítésben ( ügyfelezés) dolgozom, nagyon is értem, mire gondolsz és mit érzel. Jó pár felmérés készült arról hogy azok az emberek égnek ki a leghamarabb, akik ilyen jellegű munkát végeznek, azaz emberekkel foglalkoznak ( a topon azonban még mindig az eü dolgozók állnak!).
Nos, nem vagy robot, ha akarod ha nem, az emberek "nyomot hagynak" benned, amit nem tudsz rövid idő alatt feldolgozni. Ez nem azt jelenti hogy rossz ember vagy rossz eladó vagy.
Mindenesetre azért muszáj erőt venni magadon valahogyan ( ha tudsz, pl. vegyél ki pár nap szabit), mert ez oda- vissza működik. Azaz: ha a vevők látják hogy nem vagy jó passzban, akkor ők is morcosabbak, ám ha te kedves vagy velük, akkor jó eséllyel ők is normálisak ( kivételek persze akadnak bőven:)
Szóval nagyon fontos hogy próbálj meg jókedvű maradni, még a tahókkal is: nekem pl. a legnagyobb sikerélményeim közé tartozik ha bejön egy "asztaldöntögető", és mosolyogva, de legalábbis higgadtan távozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!