Murasaki Ichigo kérdése:
Mennyi a japán átlagfizetés?
Figyelt kérdés
én 350.000 yen-ről tudok,de nem vagyok benne biztos...értelmes válaszokat kérek,és nem google a barátod meg stb...2012. jún. 4. 19:28
11/35 anonim válasza:
de nekem csurog a nyálam ha nézem a videoklippeket><
12/35 anonim válasza:
Nekem amúgy tanárom azt mondta, hogy ott a fűtés a nagyon drága :D
De a Japánok átlaga összevissza megvesz mindent, mert már nem tudja mire költeni :D
13/35 A kérdező kommentje:
ez a lényeg h összevissza meg lehet venni mindenfélét :DD pont nekem való :3
2012. jún. 5. 14:28
14/35 anonim válasza:
jaja^^na meg a fiúk^^ Ezek a tipikus europai álompasik, amiket itt belinkelgetnek nekem nagyon nem jön be><
szóval^^
15/35 A kérdező kommentje:
höh nekem van egy ismerősöm akihez am is ki akarok menni :ddd olyan helyes hogy jujj *-* :DDDD
2012. jún. 5. 15:09
16/35 anonim válasza:
szoktam Japánokkal beszélni TeamSpeak-en behalok olyan cukik>< még énekeltek isXD Nekem szinte mindegyik tetszik, főleg a hosszabb hajúak^^
17/35 A kérdező kommentje:
a hoszab hajúak helyesebbek :DDDD am írtam privit :3 :DD
2012. jún. 5. 15:13
18/35 anonim válasza:
Mi lesz a sorsa akkor az erősen kopaszodó magyar pasikkal.
egyedül maradok továbbra is?
19/35 anonim válasza:
Mi ez a nagy japán/koreai pasiőrület? Miben jobbak a magyaroknál? Egyébként én is imádom japánt, a japókat is, csak úgy hallottam nem igazán fogadnak be külföldit maguk közé...amúgy én is tanulom a nyelvet, és az az álmom, hogy ott élhessek. És én is 15 vagyok, csak fiú :)
20/35 A kérdező kommentje:
18/19 igen egyedül fogsz maradni xddd
19/19 igazad van h nem igazán fogadnak be de egy probát megér.én akkoris kimegyek :))) :D
2012. jún. 6. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!