Mennyi a japán átlagfizetés?
akkor nagyon jól keresnek! :o
jó volt a megérzésem hogy oda kéne költözni és ott melózni valamit...:D
köszi a választ
Oda nagyon nehéz kijutni.Ahhoz hogy kivándorolj össze kell házasodnod egy japán állampolgárral.Vagy tudósnak , orvosnak , kutatónak kell lenned.
Nagyon zárt ország.Európaiak nem nagyon vannak ott.
ez nem igaz:)
Az én tanárom is most költözött ki véglegesen:) Valószínűleg már nem jön haza. És minden évben kap néhány magyar ösztöndíjat oda:)
Én is erre hajtok:P
egy társ az utazásban :D juhéé :D
tulajdonképpen a pasik miatt is megyek ki(:PPP)de legfőképp azért mert ott szeretnék élni ^^
alapján nettó 450.000 forint környékén lehet amennyiben Budapesten 100.000 forint körüli.
azért arról se feledkezzünk meg, hogy az egy dolog, hogy mennyi az átlagfizetés, és az persze sokkal több, mint a magyaroké, viszont az árak is némileg magasabbak. Persze azért ettől függetlenül az igaz, hogy ha egy japán "sír" azért, mert nincs pénze, illetve ha egy magyar, az nagyságrendbeli különbséget is jelenthet.
Egyébként hadd kérdezzem meg, hogy ha már oda készülsz, hogy állsz a japán nyelvvel? Tudsz már valamennyire, tanulod?
bakker:D én is a pasik miatt akarok főkéntxD Na meg szeretnék ott élni:P
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!