Vannak itt munkanélküliek?
Arra lennék kíváncsi hogy, hogy boldogultok a munkakereséssel? Hány helyre küldtétek el az önéletrajzotokat? Hány helyről hívtak be interjúra? Mit tapasztaltatok, miért nem titeket választottak? Mik a tapasztalatok és lelkileg hogy bírjátok?
Én egy éve vagyok munka nélkül és most már nehezen viselem.
Én február óta keresek munkát, nem sok sikerrel. Alig hívnak interjúra, kevés olyan pozíció van amit szakmám, gyakorlatom, tapasztalatom szerint meg tudok pályázni. A pénzem elfogyott, csekkeket tologatom, a hitelt nem tudom fizetni. Érzelmileg és önbizalom tekintetében padló.... Az a baj, hogy nem látom a folyamat végét, már hinni is alig tudok. Naponta bogarászom az oldalakat és küldöm azonnal ha találok valamit. A végzettségemen aluli pozikat is megpályázom, oda még sosem hívtak be interjúra :( Azon gondolkodom, hogyan lehetne külföldre kimenni....
Kitartást kívánok neked is!!!!!
1-nek: Azért érzed jól magad, mert eltudod foglalni magad illetve meg tudsz így is élni vagy annyira rossz tapasztalatod volt a korábbi munkahelyeden, hogy örülsz hogy megszabadultál tőle?
2-nek: Remélem találsz hamarosan munkát és nem lesz gond a számlákkal. Sajnos engem sem hívnak be még interjúra sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!