Miért van az, hogy a diákok és a nyugdíjasok is dolgozhatnak? Akinek pedig szüksége lenne rá jobban, annak nem lehet, mert kitúrják Őket?
Nem tudom mi a véleményetek erről, de engem nagyon irritál, hogy Bátyámmal az egész várost bejárjuk, és nincs hely mert:
1. Már be van telve diákkal
2. Nem dolgozhatsz ott, mert NEM vagy sem diák, sem rokkant nyugdíjas.
Tudom, hogy ez a munkaadónak kedvezőbb, mert olcsóbb munkaerő, valamint foglalkoztatásukért kapnak támogatást, de kérdem én: Ezt miért megengedett már jó ideje? A tanuló tanuljon, a nyugdíjas meg pihenjen! EZ a dolguk. Nem kitúrni azt, akinek fontosabb lenne az állás. Én ezt betiltanám örökre! Mert felháborító! Ráadásul nem nyári időszakról van szó, én akárhova megyek, akármikor, legyen az tél vagy ősz... a diákok meg a nyugdíjasok ott vannak! Gusztustalan!
Gyerekek!Mi a f@szról beszéltek??Ne hogy már titeket sajnáljalak diákok! Ezt akkor engedném meg,hogy ti dolgozhassatok suli mellett ha nem lenne ekkora a munkanélküliség mint most itthon!Ne hogy már sírjak értetek!
Normálisak vagytok? Persze,azért mentek főiskolára,egyetemre mert büdös a munka!Ti nem akartok dolgozni,csak az íróasztal mögül pofázni...Igen felháborít,hogy ti dolgozhattok mi akiknek nincsen munkánk meg nem.És amikor elvégzitek a sulit nagy mellel pofáztok hogy mekkora ászok vagytok!Ezért tart ott az ország ahol mert NEM AKARTOK DOLGOZNI! Miért nem akartok szakmunkát csinálni? Vagy mindenki főnök akar lenni?? Szegény idióták vagytok...Mondok valamit,a diplomátokkal kitörölhetitek a seggeteket! :)))
Képzeld,16 éves korom óta dolgozok,igy érettségiztem,igy szereztem 2 mérnöki diplomát,most mérnökként dolgozom.
Ehhez kellett hogy már tiniként is dolgozzak,mert anyámék szegények,kajára is alig volt,nemhogy nekem könyvre,sulira.
Most jól keresek,te a segélyed az én adómból is kapod.
Ha a szüleim pénzén múlik,akkor most van általánosom,és max egy érettségim,amivel dolgozhatok közmunkásként,kb annyit ér.Igy viszont jó munkám van.
Nehogymár ne dolgozhassak.
Nem szidnád inkább a sok dolgozni nem akaró segélyen élőt aki azért szüli halomra a gyereket,hogy kapjon pénzt?
10-es válaszolónak: képzeld,nálunk 2 nyugdijas is ugy lett kérve hogy maradjanak már legalább 6 órában tanácsadóként (mérnökök szintén),mert a 30 év alatt amit itt dolgoztak a cég fennállása óta,ők vannak annyira benne a gyártásban,hogy bármit(igen,bármit) megoldnak.
8. vagyok
kérdező te egy vicc vagy. azt mondod a diákok nem akarnak dolgozni és húzzanak emiatt a vérbe, viszont sírsz, hogy elveszik a munkahelyedet. akkor most melyik? vagy csak a sírás a fontos, mindegy mi miatt? én speciel kitörtöltem a 2 diplomámmal a seggem, aztán beadtam egy munkahelyre, ahol már 6 éve megbecsülnek és annyit fizetnek, hogy le se írom, úgyse hiszed el.
de nem is ez a lényeg, hanem hogy találd már fel magad, tudom, hogy nehéz munkát találni, de azzal nem mész semmire, hogy másokat szapulsz. legyen benned erő, kitartás és találékonysás és előbb célba érsz. sok sikert.
A 11-es válaszodra: te egyszerűen egy buta, irigy s*ggfej proli vagy.
Ha te is tanultál volna annak idején, akkor most nem itt tartanál. Mindig az ilyenek kavarják a sz@rt azok körül, akik dolgoznak és nem otthon vakarják a v@lagukat a segélyekre várva.
A dolgozó diákok és nyugdíjasok fizetéséből adót vonnak, ami jóval hasznosabb a társadalom számára mint téged eltartani.
Abban az egyben egyetértünk, hogy nem kell mindenkinek diploma, szakmunkásokra is szükség van.
Akkor te miért nem tanultál meg legalább egy szakmát?
Ezzel a gusztustalan hozzáállásoddal egyébként nem csodálkozom hogy senki nem alkalmaz szívesen.
Kedves kérdező!
adom,kitörölhetik a seggüket,sokszor az alapfokú (8) osztállyal egyszinten dolgoznak a diplomások.. és sokszor nem is ott dolgoznak ahol szeretnének,mert telített már a piac a diplomásokkal.. sokszor a diplomások 50-80ezreket keresnek,ilyenkor nem értem,megérte milliókat fizetni/tanulni főiskolán-egyetemen?
Nevetséges akik olyanra mennek pl hogy: "Egyiptológia"
az a helyzet hogy szakmunkásokra van szükség,vagy akinek 8 van,azoknak is sok álláslehetőség van mert ezekben mindig van munka:
Bankőr,Vagyonőr,Személyőr...
Sofőr (nagy a hiány)
stb. sorolhatnám.
Szóval diploma = KUKA
"Nevetséges akik olyanra mennek pl hogy: "Egyiptológia""
Ez csak számodra nevetséges, aki azonban érti is hogy mit jelent, annak nem:)
Hidd el, a tanulás nem ördögtől való dolog, próbáld ki egyszer. Hátha akkor nem csak az általad hiányszakmáknak vélt foglalkozásokat fogod ismerni, és nem valami furcsa szójátéknak véled az egyiptológus kifejezést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!