Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nyári munkát keresek, de...

Nyári munkát keresek, de nincs, mit csináljak?

Figyelt kérdés

benn vagyok több diákszövetkezetnél ,de tavaly nyáron se sikerült munkát kapnom, elszeretnék menni dolgozni, de ami nekem jó munka lenne nincs, mindenhová gyakorlattal és egyéb kutya f*szával rendelkező diákokat keresnek..még árú feltöltőnek se tudok menni mert a helyek beteltek..csomagolásos és egyéb munkák is már most be vannak telve..

tanácstalan vagyok,mert kellene a pénz de munka az sehol :(

2012. máj. 19. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Kicsit már késő van sajna, nyári munkákra áprilisban érdemesebb jelentkezni.

Esetleg próbáld meg a helyszínen, boltokba bemenni, hátha felvesznek.

2012. máj. 19. 21:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom hogy próbálj személyesen jelentkezni. Húgom is szeretne diákmunkára menni de semmi nincs sajnos. Az én munkahelyemre betudnám tenni de ő meg azt nem akarja csinálni, elég kemény melóról lenne szó persze, főleg egy diáknak. Sajnos sok állásnélküli van és már a diákok is munkára kényszerülnek még suli alatt is hogy tudjanak segíteni a szüleiknek, nagyon sok helyen látom ezt az én munkahelyemen is van 2 diák állandóan suli után 4-6 órákra jönnek be csomagolni meg selejtezni.
2012. máj. 19. 21:56
 3/5 A kérdező kommentje:

lehet,hogy az lesz,hogy személyesen megyek be, csak az a baj hogy itt sok a kicsi bolt és oda elég egy ember..na mind1 egy próbát megér :)

köszönöm a válaszokat!!

2012. máj. 20. 10:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Járj rendszeresen a nyakukra, hogy megismerjenek személyesen és lássák, hogy tényleg dolgozni akarsz. Ha kapsz munkát, csináld meg rendesen és máskor is fognak hívni.
2012. máj. 21. 17:58
 5/5 A kérdező kommentje:
jó de a kis boltokba örülnek ha az az 1-2 dolgozó megtud élni,hiába hogy kevés pénzt kapnék ,de akkor is nekik meg kevesebb lenne a fizetés..én meg azt nem szeretem ,hogy állandóan járjak a nyakukra..
2012. máj. 22. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!