Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Győrben keresek munkát de...

Győrben keresek munkát de semmi! Ötlet?

Figyelt kérdés
Olyan munka kéen,amihez nem kell 8 diploma.Mondjuk ott tartok,hogy tök mindegy,csak dolgozhassak.Valakinek valami ötlete?
2012. febr. 19. 12:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Sajnos Győrben nem nagyon van munka, még diplomával sem. Szinte csak az Audiba vannak helyek, az is diplomás. Én egy éve próbálok Győrben munkát találni, és ezek a tapasztalatok sajna.Mondjuk, ha férfi vagy, akkor azért több lehetőség is adódik, persze csak betanított munkásként.
2012. febr. 19. 12:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.Amúgy az a durva,hogy 3 éve,még tudtam válogatni a győri munkahelyek között,most meg semmi! Pedig aztán a Tescon át a pultozásig már mindehová jelentkeztem!
2012. febr. 19. 12:28
 3/9 anonim ***** válasza:

én 8 hónapig kerestem győrben munkát,nem kell feladni...

jelentkezz esetleg közmunkára, sok helyre felveszik a bevált embereket

2012. febr. 19. 22:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát köszi a tanácsokat.Nagyo gyorsan kéne,mert be kell költöznöm Győrbe,de már közel a 40. helynél tartok,ahová elküldtem a jelentkezésem és semmi válasz...hihetetlen
2012. febr. 20. 09:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Együtt érzek Veled! Én is nő vagyok, eddig 10 hónap alatt 180jelentkezés ment el, ebből 3 interjú, a többit válaszra sem méltatták. Pedig Én is próbáltam még a Lidl-be is polcozást, Tescóba, Cba, sehol semmi. Próbáld meg a Plazában az új Cba-t.
2012. febr. 20. 09:43
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó! Hát már jelentkeztem a Mcdonald'sba is,de nem tudom,mi lesz!
2012. febr. 20. 17:38
 7/9 anonim válasza:

Én 2007-óta keresek munkát de eddig nem jártam sikerrel.

Most hétfőtől kezdtem el dolgozni a GyőrPlastnál, szerencsém volt a felvételnél is, mert állást nem hirdettek, sőt a portánál ki volt írva, hogy nincs munkafelvétel és a portás mondta is, hogy most nem keresnek melósokat, de aztán volt ott egy másik ember a portánál aki mondta, hogy épp most felvételiznek emberek menjek most én is próbáljam meg, aztán fel is vettek. Jelentkeztem én is a Tescoba, Mekibe, Lidlibe, ők vissza is írtak e-mailen, hogy sajnos még elbeszélgetésre sem hívtak be. Audi sem jelentkezik, a győr plázába az új cba boltba is elküldtem a kitett táblán látható e-mail címre az önéletrajzomat, azok se jelentkeztek, hogy köszönjük a jelentkezést vagy valami. Szóval nehéz munkát találni. :( :/

2012. márc. 6. 11:51
 8/9 anonim válasza:
Mármint csak a Lidl írt vissza egyedül.
2012. márc. 6. 11:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Van még a Győrplast-nál felvétel, Engem is érdekelne?

2012. márc. 8. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!