Észak-Németországban keresek munkát, tudtok javasolni valami munkahelyet vagy legalább hogy milyen internetes oldalakon keressem?
"Szakmám nincs" - Nagy kár, mert akinek van szakmája, azok élnek idekinn jól.
"középszintű német nyelvvizsgám" - Középfogú nyelvvizsga? Ez idekinn senkit sem érdekel, csak a valós nyelvtudásod számít, más nem. A valós nyelvtudásod milyen?
"Mindegy milyen munka lenne bármit elvállalnék" - Aki így áll hozzá a dologhoz, legtöbbször azoknak nem jön be a számításuk a külföldi munkavállalás alkalmával. A külföldi munkavállalást egy alapos felkészülésnek kell megelőzni, ahol el kell döntened, hogy mit akarsz dolgozni. Ez a bármit elvállalok szöveg sok jóval nem kecsegtet, mert nem tudod még te magad sem, hogy mihez akarsz kezdeni.
Bár mivel nincsen semmilyen épkézláb szakmád, ezért gyakorlatilag kisegítő poziciók jöhetnek szóba, amik nem fizetnek olyan jól.
Sziasztok!
21éves vagyok,legmagasabb iskolai végzettségem 8általános,idegennyelvet nem beszélek.Ellenben én is szeretnék külföldön dolgozni, mert elég tré' helyeztben vagyok/kerültem.
Bármikor kimennék nem vagyok nem vagyok elfoglalt. ..dolgozni szeretnék.
Mit csináljak? Valaki tud esetleg segíteni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!