Németországban mennyit lehet keresni?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm kiment és azt mondta, hogy napi 2 órai takarítással (valami kocsmában) 400 eurót keres, de én ezt nem tudom elhinni hiszen, ha így lenne akkor mindenki kimenne.2012. márc. 17. 13:11
1/11 anonim válasza:
Jobban lehet keresni, mint Magyarországon. Én pl. pályakezdő informatikusként keresek 1700 € nettót idekinn. Napi 2 órát hiába takarít, Németországban havi 400 €-ból nem lehet megélni.
2/11 anonim válasza:
és mit csinál a 400 euróval amikor 500 egy egyszobás lakás? és kajára is kell minimum 400?
3/11 anonim válasza:
"és kajára is kell minimum 400?"
Minden nap étteremben eszel? Vagy hogy?
Én havi szinten 220-270 € között vásárolok be.
4/11 anonim válasza:
200-ból nem eszel húst ,max csirkét
5/11 anonim válasza:
Én 250 körül költök havonta, és pár nap kivételével szinte minden nap eszem húst, nem csak csirkét, zöldséget eszem, gyümölcsöket, felvágottakat, szerintem nem étkezem rosszul, változatosan főzök. Néha még pizzát vagy hasonlókat is rendelek.
6/11 anonim válasza:
Napi 10 €-ból már kényelmesen ki lehet jönni, azaz havi szinten 300-310 € kell kajára. Ha pedig valaki főz, akkor 200-250 ből is kijön.
8/11 anonim válasza:
A kaja simán kijön 2-300 euróból... Ha valaki dohányzik az már más. Már elértük azt a szintet hogy Magyarországon drágább a kaja és még a minősége is szar. Pl a cukor 350 ft itthon kint csak kb.180 átszámítva Segédmunkával 1000-1700 körül lehet keresni ez változó hogy mennyit és milyen körülmények között kell dolgoznod. Szakmunkával 1500 eurótól kezdődnek a fizuk és persze vannak mini jobok is azok rendszerint 400 eurot fizetnek pl újságkihordás heti 1-2 nap kell csak menned és ebből többet is elvállalhatsz
9/11 A kérdező kommentje:
Szóval akkor 2 órai takarításért elég jó pénz igaz?
2012. márc. 17. 18:05
10/11 anonim válasza:
Jó pénz, de én el tudom hinni hogy annyit keres, és pont ezért van tele Németország magyar munkavállalókkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!