Németországban melyik az a nagyobb város ahol nem drága az albérlet, és munkát is tudok vállalni eladóként, vagy gyári munkásként, és nem is drága város?
Figyelt kérdés
2012. márc. 8. 19:02
1/1 anonim válasza:
Németországon belül Berlin az a város, ahol olcsó a lakhatás (és szinte minden egyéb) és hihetetlenül sok lakás is van, tehát könnyű találni egy megfelelőt, viszont a munkanélküliség jelenleg is 11,4%-os, és eddig ennél csak magasabb volt.
Ezenkívül ott van még Hamburg és München, ahol viszonylag alacsony a munkanélküliség, nagyon gazdag városok, azonban drága is az élet. Ugyanez igaz talán még Frankfurtra is.
Kölnt nem igazán ismerem, de ha jól tudom, Nordrhein-Westfalen tartományban egyre nő a munkanélküliség.
Én ezek alapján még mindig Berlint mondanám (bár elfogult vagyok), de oda csak úgy érdemes kimenni, ha már van egy biztos állásod! Viszont akkor szerintem maga a mennyország. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!