TESCO-s állásinterjún terhességi tesztet kérnek a nőktől?
"azt megértem, hogy terhesen nem vesznek fel senkit (mindjárt el megy táppénzre de állományban lesz évekig) de aki hagyja, hogy 3 havonta szerződésezgessenek vele, az megérdemli"
Te hol élsz ember? Te vagy nem nyitod ki a szemed, vagy gazdag vagy és lesz*rod ezeket a dolgokat. Mi az hogy akivel 3 hónaponta szerződést kötnek meg is érdemli? A mai magyarországon ÖRÜL valaki ha bármi állása van, nem még ő sértődik meg hogy 3 havi szerződést kötnek csak vele. Ezt azért csinálják mert így nem kell véglegesíteni és így nincs végkielégítés. Miért szerinted mit kellene csinálni te idióta annak akivel 3 havonta szarakodnak???? MIT? Ha azt mondja hogy ez nem tetszik mehet a p*csába... Ez csak a cégeket minősíti nem az embereket...
"De miért kell idiótázni? :-("
Bocs érte, csak siettem a komment írása közben és véletlenül beleírtam, valóban nem kellett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!