Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A munkáltató tudja-e ellenőriz...

A munkáltató tudja-e ellenőrizni, hogy nappalin vagy levelezőn végeztem-e el egy főiskolát?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert biztos, hogy fogja valahogy ellenőrizni, hogy egyáltalán elvégeztem-e, mivel diplomám még nincs, csak záróvizsgám. A megpályázott pozíció szempontjából előnyösebb lenne talán a nappali, de levelezőn végeztem.
2012. ápr. 25. 00:28
 1/5 anonim válasza:
34%
Csak az számít hogy milyen pecsét van a bizonyítványodban. Én estin végeztem a gimit, de mivel az esti sulit egy jó hírű kéttannyelvű gimnázium tarotta, igy nekem az ő pecsétük került a bizonyítványomba, és semmilyen formában nem szerepel hogy én estin végeztem, és a bizonyítványomban a kéttannyelvű gimnázium szerepel mint intézmény. Tehát ugyan olyan bizonyítványt kaptam, mint aki valóban oda járt X évig a kéttannyelvű részébe. Az a lényeg ami a bizonyítványodba van irva. Az esetek többségében azonban nem lehet megállapítani hogy az adott illető nappalin, estin vagy levelezőn végzett.
2012. ápr. 25. 00:33
 2/5 anonim ***** válasza:
A diplomámban nekem benne van, hogy estin jártam-ELTE.
2012. ápr. 25. 07:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nagyon akarja, akkor utána tud járni. De a diploma mögött lévő tudásról egyszerűbb meggyőződni, és többre is megy vele, mint azzal, hogy tudja, hogy nappalin vagy estin végeztél.
2012. ápr. 25. 07:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért gondolkodtam ezen, mert amikor elkezdtem a sulit levelezőn úgy gondoltam, hogy elhelyezkedek, de ez minimális munkákat leszámítva nem jött össze, így gyakorlatilag levelezős munkanélküli voltam, ami nem hangzik olyan jól. Tartok attól a kérdéstől, hogy mit csináltam a sulin kívül, vagy ez nem is olyan gáz ?
2012. ápr. 25. 08:57
 5/5 anonim válasza:
Ha az erkölcsid tiszta nem kell parázni. Diploma ide, diploma oda, magyarországon jelenleg mindenki számára nehéz a munkakeresés. Én sem kaptam megfelelő állást, igy szerencsétpróbálok most külföldön. Hozzáteszem 2007-2008-ban átlag felett kerestem, és tavaly mégsem kaptam megfelelő munkát. Szóval ne parázz nem az számít napali vagy esti.
2012. ápr. 25. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!