Mennyire ciki, ha a munkáltató sem tökéletes?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem egy álláshirdetésre, adtak egy űrlapot, amit kitöltve vissza kell vinni. Találtam benne egy csomó helyesírási hibát. Nagyon gáz, ha kijavítom a hibáikat és úgy adom vissza?2012. márc. 31. 23:08
2/15 anonim válasza:
Különösen, ha te sem tudsz helyesen írni.
"Nagyon gáz, ha kijavítom a hibáikat [VESSZŐ] és úgy adom vissza?"
3/15 A kérdező kommentje:
És miért gáz?
Kíváncsi a készségekre, hát nekem jó a helyesírásom. (Ők kézséget írtak pl.) Sima eladói munkáról van szó és főiskolát kérnek.
2012. márc. 31. 23:15
4/15 A kérdező kommentje:
Az és elé nem minden estben kell vessző, ráadásul már a ha előtt van egy a mondatban.
2012. márc. 31. 23:18
6/15 anonim válasza:
Sokan azt hiszik, hogy a rossz helyesírás nem minősíti az íróját. Ez egy nagy tévedés. Főleg egy hivatalos álláshirdetést hiteltelenné tesz, ha hemzseg a helyesírási hibáktól, mert az igénytelenségre utal. Én nem kijavítanám, hanem nem válaszolnék rá. (Persze fenntartom a tévedés jogát, mert lehet, hogy ezzel együtt itt fogod meg az isten lábát. :D)
7/15 A kérdező kommentje:
Ismerjük-e a Microsoft World-öt (helyesen Word), köszönik az együtt működést (együttműködést).
2012. márc. 31. 23:25
8/15 anonim válasza:
Te írd helyesen, az a biztos.. Amúgy ne nézzetek hülyének, lehet így tesztelnek titeket, hogy értelmesek vagytok-e vagy csak diplomátok van...
9/15 A kérdező kommentje:
Nekem is megfordult a fejemben, hogy ez is a teszt része.
2012. márc. 31. 23:34
10/15 anonim válasza:
Írd helyesen, ne járasd le magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!