Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi idő alatt lehet MO-on...

Mennyi idő alatt lehet MO-on álláshoz jutni?

Figyelt kérdés
Kezd elegem lenni, hogy 3 hónapja munkanélküli vagyok, szinte számolatlanul küldöm az önéletrajzaimat a képzettségemnek megfelelő (vagy messze alatta lévő) állásokra és még csak visszajelzést se kapok. Sokszor azt se tudom ki kapja meg a személyi adataimat.

2012. ápr. 13. 16:07
1 2
 11/16 $ € Ž ***** válasza:
81%
Akkor carbon credit, vagy Emgoldex. Egyikbe se szállj be.
2012. ápr. 13. 22:46
 12/16 A kérdező kommentje:

Már mondtam, h bejelentett 8 órás állás érdekel csak.

Amúgy a kérdésem sem ez volt.

2012. ápr. 14. 07:19
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

Nem MLM, nem ügynöki, de jutalék, na itt kezdődnek a legnagyobb átverések.

Carbon credit pedig lufi, átverés, érdemes utánajárni, de csúnya szavakat inkább nem mondok arra, aki képes ezt egy munkanélkülinek ajánlani, az ilyen az anyját is eladná.

2012. ápr. 14. 09:10
 14/16 Era66 ***** válasza:
34%
IMC Független pénzügyi tanácsadó cégcsoport, nem átverés, hitelekkel befektetésekkel megtakarítással foglalkozom.
2012. ápr. 14. 11:14
 15/16 $ € Ž ***** válasza:
67%

IMC Független pénzügyi tanácsadó cégcsoport, nem átverés, hitelekkel befektetésekkel megtakarítással foglalkozom.

:D Akkor meg olyan, mint az OVB, az is egy lehúzós fos.

2012. ápr. 14. 13:21
 16/16 anonim ***** válasza:
75%

Én ezelőtt 14 hónapig voltam munkanélküli, majd 1 éves szerződéssel találtam ismerősön keresztül munkát. Most 19 hónapja vagyok ismét álláskereső, azóta 1x sikerült dolgoznom 3 hónapot (be nem jelentettek).

Elkeserítő :(

Pedig van 3 szakmám, érettségim, 1 okj-s bizim és alap német nyelvvizsgám.

2012. ápr. 18. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!