Vajon itthon javul a munkalehetőség vagy még ehhez képest is nehezebb lesz álláshoz jutni 1-2 év műlva?
Figyelt kérdés
Most nagy nehezen lesz állásom, de a szerződésem hat.idejű. Irodai munkát végzek és nem tudom mennyivel lesz nehezebb állást kapnom, ha itt lejár a szerződésem. Két nyelven beszéek, diplomám is van, de ez már lassan az irodai munkát végzők körében nem, kiemelkedő. (diploma)2012. ápr. 10. 08:50
2/4 anonim válasza:
Ha látják hogy jó vagy, meg vannak elégedve akkor van esély hogy rendes szerződést is fogsz kapni a cégnél.
A jövő nem tudni mit hoz, de építs kapcsolatokat a munkahelyeden, és akkor neked már könnyebb dolgod lesz a jövőben.
3/4 anonim válasza:
Én is 6 hónapos határozott idejű szerződést kaptam, mielőtt lejárt megkérdezték hogy akarok e maradni vagy sem. Maradtam, meghosszabították határozatlan időre.
4/4 anonim válasza:
szerintem rosszabb lesz.Sok cég vállalkozás megy csődbe.
Külföldön is romlik a helyzet , rengeteg a bevándorló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!