Mennyi idő alatt lehet MO-on álláshoz jutni?
Nemrég olvastam valahol egy cikket, hogy az átlagos álláskeresési idő 17 hónap ma Magyarországon.
Amúgy neked kérdező milyen szakképzettséged, tapasztalatod van, mely területen? Mert pl. szakképzettség nélkül 1000 fölötti jelentkező is előfordul 1 állásra, így el sem olvassák a legtöbb jelentkezést.
Nekem a 2010 júniusi államvizsga után több, mint 1,5 év kellett, idén január végén kaptam munkát, nem a szakmámban, alig fizetnek és szétmelózom magam, de legalább van.
Talán kicsit kapcsolódik a diplomámhoz, az önéletrajzomba beírható, de érettségis munka.
Minimum 1000 önéletrajzot elküldtem de semmi, ezt az állást is ismerős útján szereztem. Egyébként valószínűleg még mindig munkanélküli lennék.
Ja és nem bölcsész vagyok, például az elvileg keresett mérnök ismerősömnek is 1 év kellett, igaz, ő már a Nokiánál van jó helyen.
Milyen területen szeretnél elhelyezkedni? Milyen képesítésed van?
Én munkahelyet nem, de munkát találtam magamnak, így a magam ura lettem, van jó, és rossz oldala is.
Mlm, ügynöki és jutalékos munka nem érdekel. :-)
Igen, munka van, mert munka az is, ha a szomszédomnak felásom a kertjét 2e Ft-ért, de a címben is ÁLLÁSt kérdeztem. Tudod, napi 8 óra, 100% bejelentve. :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!