Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ciki az, ha 22 évesen nem...

Ciki az, ha 22 évesen nem találok munkát?

Figyelt kérdés
Sokan vagytok még így?Nekem szeptember óta nincs munkám.Jelentkeztem sok helyre,de semmi.Jelentkeztem egyetemre is,remélem,felvesznek.

2012. ápr. 10. 23:31
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%

Nem ciki, sajnos ez a magyar viszonylat. Ma már nagyon nehéz munkát találni, én például tavaly gyakorlatilag egy teljes évet nem tudtam dolgozni, 8 hónapig nem vettek fel sehova, pedig jártam utcáról utcára állásinterjúkra. Megjegyzem két szakmám van, és a második diplomámon dolgozom.

Én vagyok az élő példa, hogy hiába ért az ember sok mindenhez, és végzi el a jobbnál jobb fősulikat, még ígyis nehéz a mai világban.

Olyan munkahelyen vagyok jelenleg is, aminek semmi köze a diplomámhoz, de még a szakmáimhoz sem. Ha jön egy kínálkozó lehetőség, el kell fogadni, onnan már tovább tudsz állni.

2012. ápr. 11. 08:57
 12/15 csibexke ***** válasza:
100%

Kedves Utolsó!

Ha gyakran olvasod ezt az oldalt,rá kell jönnöd,hogy fősuli,egyetem meg miegymás szinte semmit se ér,mert sokan vagytok a munkahelyekre :(

2012. ápr. 11. 09:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Több munkahely kellene és nem több egyetemista.

Amúgy csak fos helyekre van felvétel. Ami mellett abból áll az életed hogy dolgozol meg alszol. Majd hónap végén kiszúrják a szemed 90e-rel amiből 55e az albérlet.

Csodás 21. század, csodás fiatalkor.

23F

2012. ápr. 11. 10:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Én 29 vagyok, 2 és fél éve munka nélkül.

14 hónapot dolgoztam egy kenyérgyárban.

Ezután, 2 évig egy irodában dolgoztam. Mindezt suli mellett, rendes 8 órában.

Végeztem a sulival, becsődölt a munkahelyem, azóta kb 4 hónapot dolgoztam összvissz, azt is bejelentés nélkül, feketén.

Az összes városunkban lévő multihoz jelentkeztem már: tesco, lidl, spar, obi, praktiker, takko, müller, rossmann stb...akár pénztárosnak, árufeltöltőnek is elmennék de semmi. Egyszerűen nincs munka.

Pedig már rengeteg képzést elvégeztem, van érettségim, szakmám, eredetileg fodrász lennék, boltvezető okj-s, virágkötő, kéz és lábápoló-műkörömépítő, ifjúságsegítő.

Kb egyikkel sem megyek semmire...mivel nincs pénzem így nem tudok vállalkozást indítani, de amúgy sem érné meg, mert minden 2. fodrászüzlet bezárt felénk.

Eladónak nem kellek.

Műkörmözésből nem lehet megélni, néha vállalok itthon pár embert, de egyre kevesebb a pénz és aki rendszeresen járt, már ő is egyre ritkábban. Az anyag árak meg mennek fel...

Virágkötőt munkaügyin keresztül végeztem, de semmit nem ér.

Ifjúságsegítőt pedig szakmunkás és érettségi után végeztem, 2 éves felsőfokú okj :)

2012. ápr. 11. 16:26
 15/15 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy mindenhova ismeretség kell.Mindenhol ez van.
2012. ápr. 11. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!