Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ciki az, ha 22 évesen nem...

Ciki az, ha 22 évesen nem találok munkát?

Figyelt kérdés
Sokan vagytok még így?Nekem szeptember óta nincs munkám.Jelentkeztem sok helyre,de semmi.Jelentkeztem egyetemre is,remélem,felvesznek.

2012. ápr. 10. 23:31
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
És még egy kérdés:ciki,hogy kevés pénzem van?
2012. ápr. 10. 23:32
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, hanem sz*pás. Sokan vannak így...
2012. ápr. 10. 23:36
 3/15 Sparr0w válasza:
100%
Dehogy ciki, nekem 2 éve nincs munkám amióta végeztem a sulival, és így pénzem sincs, de ez van nem tudok mit csinálni...
2012. ápr. 10. 23:44
 4/15 anonim ***** válasza:
67%

Kérdés, hogy miért nem találsz munkát. Mert túl magasak az igényeid a munka milyenségével kapcsolatban, vagy azért mert egyszerűen a a kevésbé jó helyekre sincs felvétel. Nem mindegy.

Ha valaki nagyon akar dolgozni, akkor elvállalja a takarítást, fizikai munkát, árufeltöltést, raktári melót, gyorséttermi munkát is. Ha ilyen lehetőségeid lennének, de neked ezek túl alantasak, akkor igen, ciki.

Ha viszont ilyen helyeken is próbálkoztál, de nem vettek fel, akkor nem neked ciki, hanem nálad sokkal magasabb pozícióban lévő embereknek.

Én szerencsére nem vagyok ilyen helyzetben, mert még tanulok, de jövőre végzek, és én sem biztos, h kapok majd a végzettségemnek megfelelő munkát.

2012. ápr. 10. 23:54
 5/15 A kérdező kommentje:
Mindenféle helyre beküldtem már az önéletrajzom,de semmi.
2012. ápr. 11. 00:03
 6/15 anonim válasza:
91%
ebben az országban... én 22 évesen munka közelben nem vagyok, nemhogy azon gondolkozzak, hogy honnan legyen munkám, szóval nem ciki :)
2012. ápr. 11. 00:15
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
22 még hagyján, de 35...
2012. ápr. 11. 01:34
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A jelenlegi helyzetben nem meglepő,sajnos.
2012. ápr. 11. 01:53
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Én 24 leszek idén és szintén munkanélküli. Eddig Életemben 5 hónapot dolgoztam...így a szakmámban hátránnyal indulok, mert a munkáltatók jobban szeretik, ha valaki tapasztalt.

Vicces...

Egyenlőre más melo sem akad, kivéve jutalékrendszeres, házalós marhaságok.

Még van kis félretett pénzem és kapok kemény 23ezer segélyt. Szerencsére a családom tud támogatni, ez a mázli az egészben.

23N

23N

2012. ápr. 11. 08:01
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

De, hogy ciki, inkább sz*pás, ahogy az első írta.

Én is 22 éves vagyok, 1,5 éve befejeztem a sulit, előtte dolgoztam kemény 2 hónapot... de sajnos ezzel nem sokra megyek.

Sajnos egyre nehezebb munkát találni egy pályakezdőnek,, mindenhova kell a min1 év munkatapasztalat, de a mostani kilátást nézve nem egyhamar lesz.

Na meg ott vannak a sok jutalékos, házalós marhaságok na ebből köszönöm nem kérek, volt szerencsém kipróbálni és 1 hónap alatt kaptam kemény 3000Ft. :S

Legutóbb beadtam egy céghez az önéletrajzomat, vissza is hívott az illetékes és mondja, hogy szinte az összes elvárásnak megfeleltem, de ennek ellenére nem tud behívni állás interjúra mivel nem vagyok legalább 35 éves mert főnökökkel kellene tárgyalni és kevesli az én 22 évemet, ezek ellenére tudja jól, hogy nehéz munkát találni egy pályakezdőnek.

Na ezek után, hogy bizakodjak?? Ezek szerint még túl fiatal vagyok....

2012. ápr. 11. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!